TATİL

Kenan İmirzalioğlu ‘O Görüntüler’ için Ne Dedi?

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu, Bodrum tatili sırasında lüks teknesinde manken Kübra Küçük ile sarmaş dolaş görüntülendi.

5 Temmuz 2013 Saat: 10:31
Kenan İmirzalioğlu ‘O Görüntüler’ için Ne Dedi?
Kenan İmirzalioğlu ‘O Görüntüler’ için Ne Dedi?
Ekranların en sevilen oyuncularından biri olan ve son olarak ‘Karadayı' isimli dizide rol alan Kenan İmirzalioğlu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Bodrum'da aldı. Başarılı oyuncu tatile çıkmadan önce, eski sevgilisi Merve Akbulut'un yaptığı açıklamalar herkesi şaşırtmıştı. Bir cafede otururken görüntülenen Merve Akbulut, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplamış ve Kenan İmirzalioğlu ile yeniden görüşmeye başladıklarına dair açıklamalar yapmıştı.
Eski ilişkisine yeniden başladığı düşünülen Kenan İmirzalioğlu, Bodrum tatili sırasında lüks bir teknede görüntülendi. Üstelik ünlü oyuncu teknede yalnız da değildi. Yanındaki bayanla sarmaş dolaş halleri dikkatleri çeken Kenan İmirzalioğlu herkesi şaşırtırken, söz konusu bayanın manken Kübra Küçük olduğu ortaya çıktı. Eski sevgilisinin yaptığı açıklamalardan sonra, manken Kübra Küçük ile birlikte tatil yapıyor olması gündeme bomba gibi düşen Kenan İmirzalioğlu, tatil rotasını değiştirdi. Tatiline Çeşme'de devam etme kararı alan başarılı oyuncu, Çeşme'ye gelir gelmez Marrakech'te görüntülendi. Sabah saatlerine kadar burada bulunan ve keyifli olduğu gözlerden kaçmayan ünlü oyuncu, çıkışta da basın mensuplarından kaçamadı.
Sabah saatlerine kadar kaldığı Marrakech'ten çıkarken görüntülenen Kenan İmirzalioğlu'nun bu kez yalnız olması şaşkınlık yaratırken, teknedeki görüntüleri hatırlatılan ünlü oyuncu bu soruları adeta duymazdan geldi. Basının mensuplarının ne eski sevgilisi ne de tekne görüntüleri hakkındaki sorularına cevap vermeyen ünlü oyuncu, hızlı adımlarla oradan uzaklaştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑