YAŞAM

'Keşke yanımda olsa diyorum'

Afyonkarahisar'da özel bir okulun Anneler Günü etkinliğine katılan, 'Sultan' lakaplı sinema sanatçısı Türkan Şoray, anneliğin değerini anne olunca anladığı söyledi.

7 Mayıs 2015 Saat: 06:54
'Keşke yanımda olsa diyorum'
'Keşke yanımda olsa diyorum'

Özel bir okulun Anneler Günü etkinliği için Afyonkarahisar’a gelen Türkan Şoray, çiçeklerle karşılandı. Okul binasına girişi sırasında patlatılan konfeti nedeniyle korkan Türkan Şoray, ’böyle sürprizlere hazırlıklı olmak lazım sonuçta burası bir okul’ diyerek herkesi güldürdü. Ailelerin ve öğrencilerin ilgiyle karşıladığı etkinlikte konferans salonunu dolduran öğrenci velileri Şoray’ı görüntüleyebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Türkan Şoray’ın filmlerindeki ünlü sahneleri küçük skeçler halinde yeniden canlandıran öğrenciler, teknoloji ve Afyonkarahisar’a özgü yiyecek isimlerini de skeçlerine ekledi. Kendisini canlandıran kız öğrenciyi kahkahalarla izleyen Türkan Şoray, zaman zaman da duygulu anlar yaşadı. Şoray’ın oynadığı filmlerden birinin şarkısına kız öğrenciyle birlikte playback yapan Şoray, şarkıyı söylemesi için mikrofon getiren örenciyi gülerek geri çevirdi.

CANDAN ERÇETİN’İN ANNEM ŞARKISINI DİNLEYEMİYORUM

Anneler Günü etkinliği için Afyonkarahisar’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Türkan Şoray, Candan Erçetin’in ’Annem’ şarkısının kendisini çok duygulandırdığını söyledi. Ağlamamak için Erçetin’in şarkısı çıktığında radyoyu değiştirdiğini söyleyen Şoray, "Burada siz çalınca dinlemek durumunda kaldım ve ağladım. Herkes annesinin değerini iyi bilmeli. Bugün kızıma gelecek bir tehlikeyi önlemek için ölümüne atlarım. İyi ki anne olmuşum" dedi.
Anneler Günü’nü de kutlayan Türkan Şoray, şöyle dedi:

"Ben annemin değerini, anne olunca anladım. Saçım ıslakken dışarı çıksam annem beni uyarırdı. Ben de ’Anne bir şey olmaz’ derdim. Annem bana ’sen de anne olunca beni anlayacaksın’ derdi. Kızım olunca ben de kızıma ’saçın ıslakken dışarı çıkma’ demeye başladım. Bu kez kızım bana ’bir şey olmaz’ diyor. Ben de annemi anarak ona ’anne olunca anlıyorsun’ diyorum. Ne yazık ki annemi çok erken kaybettim. Şimdi keşke yanımda olsa diyorum."

2 aylık Mustafa Kemal Kenar’ı da kucağına alarak seven Şoray’a öğrenciler resmini hediye etti. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in plaket ve çiçek takdim ettiği Şoray, en sevdiği hediyenin çiçek olduğunu aktardı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑