GÜNCEL

Ketum talihli

Milli Piyango Genel Müdürü Recep Biçer, 22 milyonluk kazanan kuponu göstermiş ancak talihlinin kimliği konusunda bilgi vermemişti.

30 Ocak 2013 Saat: 11:17
Ketum talihli
Ketum talihli
Süper Loto’dan 22 milyonluk ikramiyeyi kazanan Kayserili işadamı hala ortaya çıkmadı. Öyle ki esrarengiz işadamı eşi komşulara söyler, çocukları da okulu bırakır diye ikramiyeyi ailesine bile söylemedi.

SÜPER Loto’nun geçen yıl 266’ncı haftasında yapılan çekilişte 22 milyon lira kazanan Kayserili talihli aradan bir ayı aşkın zaman geçmesine rağmen hâlâ kimliğini açık etmedi. İstanbul’da müteahhitlik yapan 55 yaşındaki talihlinin kendisine çıkan ikramiye nedeniyle stresli günler geçirdiği öğrenildi. Öyle ki Kayserili talihli, Ocak ayından bu yana büyük ikramiye kazandığını komşulara söyler diye ne eşine, okullarını bırakırlar diye ne de üniversite öğrencisi iki çocuğuna söyleyebildi.

Yıllık faizi 1.9 milyon lira
Bu süreçte sadece 21.7 milyonu yatırdığı bankanın görevlisiyle dertleşen sır talihli, 3 yıl daha parasına dokunmama kararı aldı. Aralık ayında bankaya yatırdığı büyük ikramiyenin sadece 200 bin TL’sini borçlarını ödemek ve yakınlarına yardımda bulunmak için çekti. Büyük ikramiyeyi 1 yıllığına vadeli hesaba yatıran milyonluk talihlinin 2 ayda kazandığı faiz 320 bin TL oldu. Talihlinin yıl sonunda eline geçecek olan faiz tutarı ise tam 1.9 milyon olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑