SİYASET

Kılıçdaroğlu : Artık darbeci de Saraydır, yasakçı da. Öyle muamele görecekler

İmamoğlu siyasi yasak cezası alınca Kılıçdaroğlu Almanya'dan ikinci kez video paylaştı: Artık darbeci de Saraydır, yasakçı da. Öyle muamele görecekler

14 Aralık 2022 Saat: 20:24
Kılıçdaroğlu : Artık darbeci de Saraydır, yasakçı da. Öyle muamele görecekler
Kılıçdaroğlu : Artık darbeci de Saraydır, yasakçı da. Öyle muamele görecekler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında siyasi yasak ve hapis kararı istenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için sosyal medya hesabından ikinci bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, yaptığı ikinci paylaşımda "ülkeyi bu karanlıktan çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu yayınladığı ikinci videoda şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu yayınladığı ikinci videoda, "Bugün hukukun adaletin katline şahitlik ediyoruz. Bugün aklını vicdanını kiralamış insanlara şahitlik ediyoruz. Altı yaşında sistematik tecavüze uğrayan bir çocuğumuzun faillerini göz altına bile almayan iki sene boyunca görmezden gelenler bugün Ekrem İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay ve 15 gün hapis cezası ve siyasi yasakla yıldırmaya çalışıyorlar. 28 Şubatçılar artık sarayın içindedir. Saray artık 28 Şubat zihniyetinin ta kendisidir. 

"ÜLKEYİ BU KARANLIKTAN ÇIKARACAĞIZ"

Bu darbeci, yasakçı zihniyetiniz batsın sizin. Ama unuttuğunuz bir şey var sizin; Hiçbir Cumhuriyet Halk Partili zorbalar karşısında sinmez, geri adım atmaz. Göreceksiniz öğreneceksiniz bunu. Biz and içtik. Dedik ki; ülkeyi bu karanlıktan çıkaracağız. Ama bu karanlığı yenmek yetmez. Bir daha geri gelmemek üzere tarihin çöp sepetine atacağız.

Şu anda Almanya programımı keserek Berlin’den İstanbul’a yola çıkıyorum. Moralinizi bozmayın, hak galip gelecek, sonunda halk galip gelecek. Milletime söz veriyorum ki bu sefil darbeci organize kötülüğü yeneceğiz. Emin olun yeneceğiz" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑