GÜNCEL

Kılıçdaroğlu: Ethem Sancak bana 'gazetelerim emrinizdedir' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ethem Sancak'ın kendisine gelerek, "Gazetelerim emrinizdedir" dediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini söyledi.

18 Aralık 2019 Saat: 10:52
Kılıçdaroğlu: Ethem Sancak bana gazetelerim emrinizdedir dedi
Kılıçdaroğlu: Ethem Sancak bana 'gazetelerim emrinizdedir' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT televizyonunun canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve soruları cevapladı. Kılıçdaroğlu, BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın "Kılıçdaroğlu'nun siyasete girmesine vesile olanlardan birisiyim" sözlerine cevap verdi. "Nasıl olmuş da vesile olmuş. Konuşsaydı keşke." diyen Kılıçdaroğlu, Ethem Sancak ile arasında geçen telefon konuşmasının detaylarını da açıkladı.

"ETHEM SANCAK 'BENİM GAZETLERİM EMRİNİZDEDİR' DEDİ"

Kılıçdaroğlu, Sancak ile ilgili, "Ethem Sancak ile 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ara telefon etti, 'Gazetelerim, medyam emrinizdedir' diye. Ben de 'estağfurullah medya özgürce yayın yapar biz de saygı duyarız onlara' dedim." ifadelerini kullandı.

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ile ilgili Kılıçdaroğlu, "Kendisi zaten ilaç sektörüyle ilgiliydi büyük bir ihtimalle, o dönemden SSK Genel Müdürüyken aldığım kararlar vardı, eşdeğer ilaç uygulamasını sağlamak üzere, belki o dönemden bir tanışıklığımız olabilir ama hafızamda, zihnimde iz bırakan birisi değil." diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑