SİYASET

Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nın adayını açıkladı. Barış Yarkadaş yazdı

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Korkusuz’da yazdığı yazıda, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini ziyaret eden bir geçmiş dönem milletvekilinin sorusu üzerine “Cumhurbaşkanı adaylığını” açıkladığını iddia etti.

15 Temmuz 2022 Saat: 10:40
Kılıçdaroğlu Millet İttifakının adayını açıkladı. Barış Yarkadaş yazdı
Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nın adayını açıkladı. Barış Yarkadaş yazdı

Eski bir milletvekilinin, CHP lideri ile kısa süre önce yaptığı sohbette “Sayın genel başkanım, Cumhurbaşkanlığına aday mısınız?” diye sorduğunu aktaran Yarkadaş, Kılıçdaroğlu’nun, bu soruya hiç duraksamadan “Adayım’’ yanıtını verdiğini paylaştı.

Yarkadaş’ın yazdığına göre, CHP lideri, “Peki, Altılı Masa’dan isminiz çıkar mı?” diye sorusunu da “Masadan benim ismimin çıkacağına inanıyorum. Bir sorun yaşanmaz…” diye cevapladı.

Yarkadaş’ın yazısının konuyla ilgili kısmı şöyle:

CHP eski milletvekilleri, Kılıçdaroğlu’nu sık sık ziyaret eder, izlenimlerini aktarır, önerilerini sunarlar… ‘Az konuşması, çok dinlemesi’ özelliğiyle tanınan CHP lideri, genelde yorum yapmaz, söylenenleri dinler, gerekli gördüğü takdirde ise not alır.

Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edenler, CHP liderinin bu özelliğinin son dönemlerde biraz değiştiğini, sohbetlerde artık daha çok fikir beyan etmeye başladığını ifade ediyorlar.

Bu sohbetlere katılan eski bir milletvekili arkadaşımızın aktardıkları da bunu kanıtlar nitelikte… Geçmiş dönem milletvekili arkadaşımız, CHP lideri ile kısa bir süre önce yaptığı sohbette “Sayın genel başkanım, Cumhurbaşkanlığına aday mısınız?” diye soruyor. Kılıçdaroğlu hiç duraksamadan “Adayım’’ yanıtını veriyor.

Milletvekili arkadaşımız bunun üzerine, “Peki, Altılı Masa’dan isminiz çıkar mı?” diye sorunca, CHP lideri bu kez “Masadan benim ismimin çıkacağına inanıyorum. Bir sorun yaşanmaz…” diyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑