SİYASET

Kılıçdaroğlu'ndan seçim gecesi yoğun mesai!

31 Mart yerel seçimleri ile ilgili CHP sonuçları değerlendirirken, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bazı detaylar ortaya çıktı.

2 Nisan 2019 Saat: 09:53
Kılıçdaroğlundan seçim gecesi yoğun mesai!
Kılıçdaroğlu'ndan seçim gecesi yoğun mesai!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi nihayet son buldu. Ancak şu anda bazı illerde durum çıkan haberlerden dolayı netleşmiş değil.

31 Mart seçim gecesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yakın ekibi çok ciddi bir çalışma gerçekleştirirken, CHP Lideri Kılıçdaroğlu İstanbul için bilgisayar başına geçti.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, soluk soluğa yarışın olduğu seçim gecesinde İstanbul'daki bütün sandık sonuçlarını tek tek inceledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bu hesaplamaları 31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakının adayı olan Ekrem İmamoğlu'nu arayarak paylaştığı belirtilirken, ikilinin o gece 20 kere telefonda görüştükleri kaydedildi.

Kılıçdaroğlu, mesaisini sabah 5.30 civarlarında tamamlayarak evine geçti ve sonuçlar kesinleşene kadar rehavete kapılmanın yanlış olacağını, gecenin ilerleyen saatlerinde sevincini gizleyemeyip en yakınındakiler duygusal anlar yaşadığını kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑