GÜNCEL

Kıskanç koca eşine acımadı

Erzincanda kıskanç koca dehşeti yaşandı. Yurt dışında görev yapan askeri personel, izin alarak geldiği Erzincanda beylik tabancası ile 17 yıllık eşini acımadan öldürdü.

25 Kasım 2012 Saat: 10:52
Kıskanç koca eşine acımadı
Kıskanç koca eşine acımadı
Olayda 8 yaşındaki evin en küçük kız çocuğu da seken mermilerden kolundan yaralandı.

Olay bugün Erzincan Demirkent Askeri Lojmanları'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; eşinin kendisi tarafından aldatıldığını düşünen kıskanç koca, kilometrelerce uzaklıktan görev yaptığı askeri birlikten izin alarak, geldiği Erzincan'da eşini öldürdü. Erzincan'da görev yapan ve 6 ay önce Kosova'ya görevli giden Uzman Çavuş Erdal K. (41), internet üzerinden eşinin kendisini aldattığı düşüncesine kapılarak Kosova'dan Erzincan'a izine geldi. Demirkent Askeri Lojmanları'na giden kıskanç koca Erdal K., kızları 16 yaşındaki Tuğba K., 15 yaşındaki oğlu Erdem K. ve 8 yaşındaki kızı Tuğçe K.'ya odalarına gitmesini söyledi. Çocuklardan en küçüğü Tuğça K. Annesinin yanında kaldı. Eşi Hülya K. ile tartışmaya başlayan kıskanç koca Erdal K., beylik tabancası ile eşine 2 el ateş etti. Mermilerden biri kafasına isabet eden Hülya K. olay yerinde hayatını kaybederken, 8 yaşındaki Tuğçe K. seken kurşunlardan kolundan hafif şekilde yaralandı. Kıskanç koca, olay yerine gelen komşuları tarafından etkisiz hale getirildi. Uzman Çavuş Erdal K. askeri personel tarafından gözaltına alınarak Merkez Komutanlığına götürüldü. Kolundan hafif şekilde yaralanan Tuğçe K. Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Çocuklarına ‘Size sürprizim var' dedi

Yaşanan olayın ardından hastanede tedavisi tamamlanan 8 yaşındaki Tuğçe K. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Tuğçe K. ifadesinde, babasının sabah Erzincan'a geldiğini ve kendilerine ‘Çocuklar size sürprizim var' diyerek kendilerine odaya göndermeye çalıştığını belirterek, abisi ve ablasının odaya gittiğini kendisinin annesinin yanında kaldığını ifade ederek, babasının annesine sürekli hakaret ettiğini ve daha sonra silahı ile annesine ateş ettiğini kaydetti. Tuğçe K. babasının, annesine hakaretler ederek kendisini aldattığını söyledi.

Gözaltına alınarak Merkez Komutanlığı'na götürülen Erdal K'nın aşırı derecede kıskanç olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenildi. İfadesinde eşinin internette mesajları bulunduğunu dile getiren Erdal K'nın, bu sözleri üzerine evdeki bilgisayarda yapılan araştırmada da iddia edilen herhangi bir bulguya rastlanılmadığı öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑