BELEDİYE

Kitaplar başkan Doğan'dan

İzmit Belediyesi, Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) hazırlanan öğrenciler için ilköğretim okullarına yardımcı ders kitabı ve soru bankası dağıtımlarına devam ediyor

25 Şubat 2013 Saat: 14:46
Kitaplar başkan Doğan'dan
Kitaplar başkan Doğan'dan
Periyodik aralıklarla bu dağıtımları gerçekleştiren İzmit Belediyesi son olarak Kuruçeşme Mahallesi’nde bulunan Kocatepe Ortaokulu, Fatma Seher Ortaokulu ve Kılıçarslan Ortaokuları'nda eğitim gören 100 öğrenciye toplam 400 kitap dağıttı.
BAŞARILI GENÇLERE  DESTEK 
Kılıçarslan Ortaokulu’ndaki kitap dağıtım törenine katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, eğitime destek vermeyi kendilerine görev olarak kabul ettiklerini söyledi. Gençlerin vatanın, cumhuriyetin ve bayrağın gelecekteki tek sahibi olduğunu ifade eden Başkan Doğan, "Gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir. İzmit Belediyesi olara hükümetimizin de büyük önem verdiği ve çeşitli projeler yürüttüğü eğitimde eşitliği sağlamak ve gençlerimize yeni fırsatlar yaratmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
Çalışmanın başarının kapılarını açacak tek anahtar olduğuna işaret eden Doğan, İzmit Belediyesi olarak eğitime yaptıkları desteklerden bahsetti. Eğitime olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Doğan “ çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya, İzmit’in başarılı gençler yetiştirmesine destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
BELEDİYE HEP YANIMIZDA
İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada "İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a çok teşekkür ediyorum. Eğitim konusunda başkanımız her zaman yanımızda ve bizlere her türlü desteği veriyor. Birçok projeyi İzmit Belediyesi ile birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.
Başkan Doğan’ın öğrencilerle yakından ilgilendiği kitap dağıtım töreninde Kocatepe Ortaokulu Müdürü Paşa Tandoğan, Fatma Seher Ortaokulu Müdürü Yalçın İlgün, Kılıçarslan Ortaokulu Müdürü Semih Küçük ve Kılıçarslan İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Gül de hazır bulundu.




YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑