SİYASET

Koç, “Tüm üyelerimizle sahada olacağız”

CHP Çayırova Belediyesi başkan adayı Timur Koç, demokratik sınavı geride bıraktıklarını söyledi

28 Ekim 2013 Saat: 13:01
Koç, “Tüm üyelerimizle sahada olacağız”
Koç, “Tüm üyelerimizle sahada olacağız”

Çayırova’da dün yapılan ön seçimden birinci olarak çıkan CHP Çayırova Belediyesi başkan adayı Timur Koç, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada, demokratik bir sınavı geride bıktıklarını, seçimin kazanan veya kaybedeni olmadığını, bugünden itibaren tüm üyelerle kenetlenerek büyük sınava hazırlanacaklarını söyledi. Koç, demokrasi şöleni için genel Başkan, genel merkez, il ve ilçe başkanına teşekkür etti.

“TİMUR AYNI ZAMANDA BİR ANAÇ’TIR”

Koç, “ Düne kadar Timur Koç ve Mustafa Anaç aday adaylarımızdı. İkisi ortak karar vererek, ortak bir aday çıkardılar. O da CHP adayı. Benim adım hem Timur hem de Mustafa’dır. Seçim öncesi birbirimize öyle söz vermiştik. Seçim yarışında asla ne birbirimizi kırdık, ne üzdük ne de kötü bir söz söyledik. Aksine, ikimiz de birbirimizi onura ettik. Bu yüzden ben kamuoyu önünde Dr.Mustafa Anaç’a teşekkür ediyorum. Hep birbirimizi sahiplendik. Bundan sonra da öyle olacak. Oy veren ya da vermeyen ayrımı yoktur. Bu yarışın demokratik ve çok olgun bir şekilde geçmesini sağlayan ilçe Başkanımız, Yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

HALKA ÇÖZÜMÜN NE OLDUĞUNU ANLATACAĞIZ

Genel başkanımız ve genel merkez yöneticilerimiz, il ve ilçe başkanlarımız da seçim sonuçlarını takdir ederse, aday olarak Çayırova’da yeni bir sayfa açacaklarını, İlçe Örgütü öncülüğünde, yeni bir planlama ile 1400 üyenin sahaya ineceğini ve tüm vatandaşlara ulaşacaklarını ifade eden Koç, “Çayırova’nın mağdur tarihini yenmek için seçimleri kazanmak zorundayız. Şimdi adımlarımızı hızlandıracağız. Koşmaya başlayacağız. Hem halka projelerimizi anlatacak, hem sıkıntılarını dinleyip çözüm yollarını önlerine koyacağız. Ulaşılmayan kimse kalmayacak. Son 10 yılın kayıp yıllar olduğunu, bir beş yıl daha kayıp edilmemesi gerektiği konusunda halkımızı ikna edeceğiz.”diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ OYLANACAK

Ön seçim sürecinde Çayırova ile ilgili yaptığı açıklamaları hatırlatan Koç, mağdur ve adı ilçe olan bir Çayırova’nın karşılarında durduğunu, 30 mart’tan sonra talan edilmiş sınırları ve yenilmiş hakları için yeni bir mücadelenin başlatılacağını ifade ederek, “Halk CHP’ye oy vermekle Timur Koç’a değil, Çayırova’ya sahip çıkacak. Çocuklarının yaşayacağı bir Çayırova’yı oylayacak. Bu yüzden herkesi düşünmeye davet ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑