SİYASET

KOCAELİ CHP İL GENÇLİK KOLLARI DİLOVASI’NI ZİYARET ETTİ

Kocaeli İl gençlik kolları başkanı Ozan Aksu geçtiğimiz gün Dilovası İlçe Gençlik kollarını, Dilovası CHP İlçe irtibat bürosunda ziyaret etti.

2 Eylül 2013 Saat: 10:33
KOCAELİ CHP İL GENÇLİK KOLLARI DİLOVASI’NI ZİYARET ETTİ
KOCAELİ CHP İL GENÇLİK KOLLARI DİLOVASI’NI ZİYARET ETTİ
Ziyaretin öncelikli konusu Dilovası’nda yeni kurulan ve İlçe Gençlik kolları Başkanlığa yeni atanan Murat Can’a hayırlı olsun ziyareti idi.

     Dilovası İlçe Gençlik kollarının önemli bir ziyaretçisi vardı. Kocaeli İl gençlik kolları Başkanı Ozan Aksu, Gençlik kolları başkanlığına yeni atanan ve yönetimini kuran Murat Can’a hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, hem de Dilovası’nda ki gelişmeler hakkında bilgi aldı.  İlçe yönetim kurulu birim başkanları ile birlikte İl başkanını karşılayan Dilovası CHP İlçe Gençlik kolları Başkanı Murat Can, kendilerini ziyaret eden İl Başkanı ve heyetine teşekkür etti. Dilovası CHP İlçe İrtibat bürosunda birkaç saat toplantı yapan yöneticiler Dilovası’nda Ercan Dalkılıç ile birlikte CHP’nin birinci parti çıkabilmesi için çalışacaklarını söylediler. İl Gençlik kolları Başkanı Aksu, Dilovası Gençlik kolları ile iyi bir koordine oluşturduklarını, Başkan Murat Can’ı tanıdıktan sonra Dilovası İlçe yönetiminin çok isabetli bir karar verdiğini söyledi. Aksu, açıklamasına şöyle devam etti. “Dilovası çevre sorunları ile sürekli gündemde olan güzel bir İlçemiz. Dilovası Ak partili bir belediyede maalesef, Belediye başkanı Dilovası’na hiçbir şey katamamış. Dilovası halkı Belediye Başkanından oldukça rahatsız. Dilovası’nın kurucu belediye Başkanı Ercan Dalkılıç gibi tecrübeli bir isim partimize güç kattı. Dilovası artık bizim garanti kazanabilecek yerlerden biri haline geldi. Biz Ercan Dalkılıç’ın Dilovası’nda belediye Başkanı olması için elimizden gelen tüm desteği sunacağız. Yakın bir zamanda Dilovası Gençlik kollarımıza yüzlerce ve hatta binlerce genç dahil oldu. Başkanlığına ise oldukça hareketli bir kardeşimiz atandı. Başkan Murat Can ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.” Dedi. Dilovası İlçe gençlik kolları Başkanı Murat Can ise İl Gençlik Kolları başkanı Ozan Aksu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, önümüzde ki yerel seçimlerde uyum içerisinde çalışarak Dilovası belediyesini ve büyük şehir belediyesini kazanmak için yoğun çaba göstereceklerini söyledi. Can “Sayın İl Gençlik kolları Başkanımız Ozan beye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dilovası bu dönem hizmette mahrumiyet dönemini yaşıyor. Dilovası belediyesi Mevcut yönetimi ve Başkanı artık iflas etmiştir. Dilovası halkına bu ızdırabı yaşatmamak bizim elimizde. Dilovası’na 3 dönem layıkıyla hizmet eden ve halen daha alnı açık bir şekilde halkın arasında olan Sayın Ercan Dalkılıç’ı görev başına getirmemiz artık bir onur meselesi oldu. Ayrıca bizim için Dilovası’nı kazanmak yetmez elimizden geldiği gücümüzün yettiği kadarıyla Büyükşehir Belediyesini de kazanmak için mücadele edeceğiz.” Dedi. Ayrıca İl Başkanı Aksu ve Dilovası İlçe Gençlik kolları Başkanı Can Dilovası’nda birkaç yere ziyarette de bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑