EMLAK

Kocaeli’de yeni bir yaşam

Kocaeli’de yepyeni bir konut anlayışı Turmaz İnşaat’la birlikte Yuvam Akarca bölgesinde hayat buluyor

8 Ekim 2016 Saat: 13:30
Kocaeli’de yeni bir yaşam
Kocaeli’de yeni bir yaşam

İnşaat sektöründe, başarılı işlere imza atan Turmaz İnşaat, şehrin en güzide yerlerinden biri olan Yuvam Akarca bölgesinde yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Günümüzün gelişen ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bu yeni projenin adı Yuvam 41 olarak belirlendi. Yeni nesil mimarisi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran proje şimdiden şehrin yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor.

HER YÖNÜYLE ÇAĞDAŞ

Yılların getirdiği tecrübe ve birikimiyle Turmaz İnşaat, Kocaeli’ye en iyi şekilde hizmet edecek yeni konut projesini hayata geçiriyor. Yeni bir mimari anlayışla dizayn edilen Yuvam 41 Konutları, 2+1 ve 3+1 tam 41 adet daireden oluşuyor. Her metrekaresinden faydalanabileceğiniz daireleri ve geniş bahçesi, ihtiyacınız olan tüm konforu sağlamaktadır. Ferah iç mekân tasarımı ve hayatınızı kolaylaştıracak ayrıntılarıyla; geniş, konforlu daireler size yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

ANAHTAR TESLİM HİZMET

Turmaz İnşaat, modern mimari ile kaliteyi bir araya getirme hedefiyle sizlerin daha konforlu bir yaşam süreceğiniz Yuvam41 konutlarında, anahtar teslimi hizmet vermektedir. Kocaeli mimarisinde yeni bir soluk olarak tasarlanan projede, size özel uygun fiyat ve uygun ödeme koşulları da bulunuyor. Böylelikle, hem Turmaz İnşaat güvencesiyle bir ev sahibi olacaksınız hem de rahat ve konforlu bir hayata merhaba diyeceksiniz.

DÖRT DÖRTLÜK KONUTLAR

Yuvam Akarca bölgesinde, doğanın huzuru ve körfezin eşsiz maviliğini sizlerle buluşturan Yuvam41 konutları, mimari açıdan bakıldığında oldukça özenle dizayn edilmiş. Her yönüyle sizlere hitap eden konutlar, site içerisindeki imkanlarıyla da oldukça cazip. Çocuklarınızın güvenle oyunlar oynayabileceği, komşularınızla keyifli vakitler geçirebileceğiniz geniş bahçesi, site girişindeki 24 saat güvenlik noktası, her daireye özel otoparkı mimari anlayışın zirvesi, Yuvam41 Konutlarıyla Kocaeli’de hayat buluyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑