OTOMOBİL

Kocaeli Kaya’da fırsat şöleni

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, Ekim ayı kampanyasıyla otomobil severlere inanılmaz fırsatlar sunuyor

9 Ekim 2016 Saat: 13:04
Kocaeli Kaya’da fırsat şöleni
Kocaeli Kaya’da fırsat şöleni

Kocaeli’de, uluslararası kalite standartlarında satış, servis ve yedek parça hizmeti sunmakta olan Kocaeli Kaya, birbirinden avantajlı kampanyalarıyla müşterilerine, hayallerindeki Toyota’ya sahip olma şansı veriyor. Toyota Plaza Kocaeli Kaya, bu sonbaharda herkesin bir Toyota’sı olsun diye Yaris, Yaris Hybrid, Hilux, Corolla ve Auris’lerde, uygun ödeme koşulları, inanılmaz indirimler ve daha birçok avantajla, devasa bir fırsat şöleni başlatmış durumda.

SIFIR FAİZ ŞÖLENİ

Toyota Plaza Kocaeli Kaya,  Ekim ayı kampanyası ile büyük sonbahar avantajlarını sunmaya devam ediyor. Kampanya ile Yaris Hybrid’e, 6 bin TL’ye varan indirimle veya 24 bin lira için 18 ay taksitle uygulanan “0” faiz seçeneğinden birini tercih ederek sahip olabilirsiniz. Hilux Hi-Cruiser da 5 bin TL’lik indirim ile Ekim ayı kampanyasındaki yerini alırken, indirim yerine vade seçeneği tercih edildiğinde 25 bin TL için 20 aya “0” faiz uygulanacak.

ÖZEL YARİS’E, ÖZEL FİYATLAR

Şehrin en keyifli arabası Yaris 1.33, Ekim kampanyasında 3 bin TL’ye varan indirimle karşımıza çıkıyor. Ayrıca indirim yerine Yaris 1.33 için 12 aylık vadede 17 bin TL kredi kullanmak isteyenler de “0” faiz uygulamasından yararlanabilecekler. Sonbaharda özel kampanyasıyla daha da çekici hale gelen yeni Yaris, 44.250 TL’den başlayan fiyatlarıyla da göz kamaştırıyor.

SAĞLAM KAMPANYA

Hayatı her yönüne uygun bir SUV olan Hilux, 4x2 modellerinde 24 bin TL’lik kredi kullanımında 12 ay vade için “0” faiz uygulaması Ekim ayında da Toyota Plaza Kocaeli Kayadevam edecek. Off-road yeteneklerinin yanında bir SUV aracın tüm konfor özelliklerine sahip olan Hilux da Toyota Plaza Kocaeli Kaya Ekim kampanyasında 5 bin TL’ye varan indirimler ile yerini alıyor. Kampanyada Hilux 76 bin 900 TL’den, Yaris 44 bin 250 TL’den, Auris 54 bin 950 TL’den ve Corolla ise 59 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ŞİMDİ AL, NİSAN’DA ÖDE

Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın Ekim kampanyasından yararlanacaklar indirimlerin yanı sıra taksitlerini 6 ay erteleyebilecekler. Yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın Ekim kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2017 yılının Nisan ayında başlayabilecekler. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da“takas” imkânı da bulunuyor.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑