GÜNCEL

Kocaeli'nde İzinsiz Göstericilere Müdahale

Kocaeli Gençlik Derneği üyesi bir grubun, tutuklu bulunan arkadaşlarına destek olmak amacıyla yaptıkları izinsiz gösterinin ardından, yine aynı yerde izinsiz gösteri yapan 2 kişi daha yaka paça gözaltına alındı.

11 Aralık 2012 Saat: 00:45
Kocaeli'nde İzinsiz Göstericilere Müdahale
Kocaeli'nde İzinsiz Göstericilere Müdahale
Kocaeli Gençlik Derneği üyesi bir grubun, tutuklu bulunan arkadaşlarına destek olmak amacıyla yaptıkları izinsiz gösterinin ardından, yine aynı yerde izinsiz gösteri yapan 2 kişi daha yaka paça gözaltına alındı. Polis, şahısları gözaltına alırken güçlük yaşadı, bir polis memuru kayarak yere düştü.

Derneğin üyesi bir grup, cezaevinde tutuklu bulunan arkadaşlarına destek olmak amacıyla, Sabri Yalım Parkı'nda çadır kurmuş ve pankart açmıştı. Polis ekipleri, uyarıda bulunduktan sonra, eylemlerini sürdüren gruba müdahale etmişti. Yaşanan arbede sonucu, gruptakiler yaka paça gözaltına alınmıştı. Kısa bir süre sonra, aynı parkta, aynı amaçla eylem yapan ve pankart açan iki kişi daha gözaltına alındı. Polis müdürleri, şahısları gözaltına almadan önce uyardı. Polis müdürlerinin, "Kimliğinizi verin ve pankartı indirin." uyarısına aldırış etmeyen iki kişi, "Cezamız neyse yazın. Kimliğimizi biliyorsunuz. Biz devrimci öğrenciler olarak çadırımızı kuracağız, pankartımızı açacağız." karşılığını verdi.

Polis müdürlerinin uyarılarına aldırış etmeyen iki kişi, yaka paça gözaltına alındı, açtıkları pankart da indirildi. Polis ekipleri, şahısları gözaltına alırken güçlük yaşadı. Yağmurdan dolayı yerin ıslak olması nedeniyle bir polis memuru kayarak yere düştü. Şahıslar, gözaltına alınarak polis karakoluna götürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑