GÜNCEL

Konya'da ikinci kapkaç skandalı

Geçtiğimiz günlerde genç karı-kocanın sokak ortasında döve döve gasp edilmesinin ardından bugün de ikinci bir gasp olayı meydana geldi.

12 Eylül 2012 Saat: 14:32
Konya'da ikinci kapkaç skandalı
Konya'da ikinci kapkaç skandalı

Konya'da 19 yaşındaki hemşire Gamze Sarı, yürüyerek işe giderken, kimliği belirsiz bir kişi sol omzunda takılı olan çantasını zorla alıp kaçtı. Olayın şokunu yaşayan Sarı'nın çantasında cep telefonu, kredi ve banka maaş kartı ile bir miktar para bulunduğu belirtildi. Polis, kapkaççının kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 07.40 sıralarında merkez Meram İlçesi Necip Fazıl Mahallesi Aşkan Caddesi üzerinde meydana geldi. Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde hemşiresi olarak çalışan Gamze Sarı, işe gitmek için evden çıktı. Yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki hastaneye yürüyerek giden Sarı'nın arkasından yaklaşan bir kişi, sol omzundaki çantasını alarak kaçmaya başladı. Bağırarak çevreden yardım isteyen Gamze Sarı, yaklaşık 150 metre kapkaççının arkasından koşmasına rağmen yakalayamadı. Kapkaççı olay yerinden uzaklaşırken, içerisinde cep telefonu, ehliyet, maaş ve kredi kartı ile bir miktar para bulunan çantası çalınan Gamze Sarı, şok yaşadı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise ifade veren Gamze Sarı, arkasından yaklaşan 1.70 boylarında, esmer ve kirli sakallı bir kişinin çantasını alarak kaçtığını söyledi. Polis, verilen eşkal doğrultusunda kapkaççıyı yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑