YAŞAM

Köpeğini Araba Üzerinde Dolaştırdı, 406 Lira Ceza Yedi

Rizede, sıcaktan bunalan köpeği Cudi’yi otomobilinin üzerine çıkarıp gezdirerek serinletmeye çalışan Hüseyin Akgüne 406 lira para cezası verildi.

25 Temmuz 2012 Saat: 19:55
Köpeğini Araba Üzerinde Dolaştırdı, 406 Lira Ceza Yedi
Köpeğini Araba Üzerinde Dolaştırdı, 406 Lira Ceza Yedi

Rize'de, sıcaktan bunalan köpeği Cudi’yi otomobilinin üzerine çıkarıp gezdirerek serinletmeye çalışan Hüseyin Akgün'e 406 lira para cezası verildi.

Akgün, yaklaşık bir ay önce evde sıcaktan bunalan ‘Cudi’ isimli köpeğini serinletmek için şehir merkezinde otomobilinin üzerinde gezdirdi. Akgün’e, olayın gazete ve televizyonlarda yer almasının ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğü Rize Şube Müdürlüğü görevlilerince Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği'ne muhalefet suçundan 406 lira idari para cezası verildi.

Cezanın iptal edilmesi için Rize Adliyesi'ne gelerek dilekçe veren Akgün, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Cudi'yi bir türlü arabanın üzerinden indiremiyordum. Olayın medyada yer almasının ardından para cezası kesildi. Her arabamla bir yere gitmeye çalıştığımda köpek arabanın üzerine çıkıyordu. Bu yüzden arabamı sattım. Cudi de ortadan kayboldu. Arabanın peşinden gittiğini düşünüyorum. Köpeğimi bulana para ödülü vereceğim." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑