BELEDİYE

Körfez’de denetimler sıklaştırıldı

Körfez Belediyesi ekipleri, pazarlarda ölçü ayar denetiminin yanı sıra hijyen koşulları, fiyatlar ve çalışanların kılık kıyafeti konusunda yaptığı denetimleri sıklaştırdı

17 Şubat 2016 Saat: 15:41
Körfez’de denetimler sıklaştırıldı
Körfez’de denetimler sıklaştırıldı

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Çamlıtepe Kapalı Pazar Alanı, Yeniyalı Kapalı Pazar Alanı, Salı Pazarı ve Perşembe Pazarlarında yapılan denetimde; yaş meyve, sebze ve balık reyonlarının yanı sıra et ürünleri sucuk, salam vb. gibi dükkanları kontrol edildi, temizlik, kılık kıyafet ile bulunması gereken belgeler gibi konularda denetim yapıldı.

A’DAN Z’YE DENETİM

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yer tahsisi, çevre kirliliğini önlemek ve trafik akışını rahatlatmak için denetim ve çalışmalar devam ediyor. Yapılan denetimler kapsamında terazilerin doğruluğu, doğru tartıp tartmadığı, pazar esnafının hileli satış yapıp yapmadığı, halkın gidiş-geliş yollarının işgal edilip edilmediği, esnafın belediyeden tezgah kurma belgesi alıp almadığı, pazarların belirlenen saatlerde kurulup-kaldırılması, ölçü-ayar denetimi, hijyen koşulları ve çalışanların kılık kıyafet kontrolleri yapıldı. Denetleme sonunda kurallara uymayan esnafa önce uyarı, uyarıyı dikkate almayanlara da gerekli cezaların kesileceği bildirildi. Denetim esnasında vatandaşların memnuniyeti de gözlerden kaçmadı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑