BELEDİYE

Körfez Kültür Merkezi’nde sona doğru

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın sosyo-kültürel ihtiyaçlarını karşılamak için kentin belli noktalarında çok amaçlı yapılar oluşturuyor.

7 Şubat 2013 Saat: 18:04
Körfez Kültür Merkezi’nde sona doğru
Körfez Kültür Merkezi’nde sona doğru

Kültür merkezi olarak oluşturulan bu yapılar düğün, konferans, seminer, tiyatro gösterisi, kurslar gibi pek çok sosyal etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu yapılardan biri olan Körfez Kültür Merkezi, 2 bin 500 metrekarelik kullanım alanıyla bölgeye hareket kazandıracak.

Genel inşaat çalışmaları tamamlanan binanın iç kısmındaki işler ve çevre düzenlemeleri sürüyor. Yapının 500 kişilik olan salon bölümünde tavan ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Bina çevresindeki yürüyüş yolları da kırmızı parke taşlarıyla döşeniyor.
500 KİŞİLİK SALON
Giriş kısmındaki beyaz kabartma işlemelerle dikkat çeken Körfez Kültür Merkezi’nde 500 kişilik düğün salonu, 300 kişilik çok amaçlı salon ve 3 etüt odası bulunuyor. Ayrıca kültür merkezinde 2 adet grup çalışma salonu, kütüphane, bilgisayar laboratuarı, idari ofisler ve 94 araçlık otopark yer alıyor.Kompleksin zemin katında kadın emeği satış reyonları, muhtarlık irtibat bürosu, İSU bürosu, zabıta hizmetleri birimleri, kiralık-ticari idari ofisler bulunacak. Kültür Merkezi’nin 1. katında ise kadın eğitim ve çocuk etüt merkezi ile kütüphane, iki adet sinema ve seminer salonu hizmet verecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑