MODA

Korseli mayolarla bir beden zayıf

İster düşük, ister yüksek büzgü oyunlarının yer aldığı özel koleksiyona ait bikini altları sadece daha zayıf göstermek üzere tasarlandı.

25 Haziran 2013 Saat: 12:39
Korseli mayolarla bir beden zayıf
Korseli mayolarla bir beden zayıf
Bu yaz daha renkli ve daha iddialı mayo tasarımları sunan markalar, özel plaj koleksiyonlarında astarı ve dikiş oyunları sayesinde kadınları bir beden küçültüyor.
Örneğin Penti’nin mayo koleksiyonu, korseli ve toparlayıcı özelliği sayesinde plajda kadınlara kum saatini andıran kıvrımlar vaat ediyor. Markanın tasarladığı özel koleksiyon astar ve dikiş oyunları sayesinde bir yandan kadının bir beden küçülmesini sağlarken bir yandan da sezonun trendlerinin özdeşleştiği bir renk yelpazesi sunuyor. Plaj şıklığını çarpıcı bir şekilde yansıtan makoron renkli korseli mayo ve toparlayıcı bikini tasarımları deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkarmak isteyen kadınları bekliyor.
Koleksiyonun vazgeçilmezi toparlayıcı bikiniler özel kalıp ve dikimleriyle beraber göğüsleri toparlayıp şekillendirirken plaj tutkunu kadınlara daha formda bir görünüm sağlıyor.
Korseli astarı ve özel dikiş oyunları sayesinde karın bölgesini toparlayan mayo modeli aynı zamanda kadını bir beden ince göstermeye yardımcı oluyor. Koleksiyonun gözde parçası olan mayo tasarımı, saks mavisi tonuyla da  adeta plajları canlandırıyor. Cesur renklerle dikkat çeken V yaka, kare yaka, kalın askı, straplez ve drape korseye sahip astarlı mayo modelleriyle de fazlalıkları gizlemeye yardımcı oluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑