BELEDİYE

Köşker zabıtayla yürüdü

Köşker, zabıtayla sağlıklı yaşam yürüyüşünde zabıtanın 187. yaşını Eskihisar’da kutladı

15 Eylül 2013 Saat: 17:22
Köşker zabıtayla yürüdü
Köşker zabıtayla yürüdü
Sağlıklı yaşam yürüyüşünü bu hafta zabıta müdürlüğü personeliyle birlikte gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, zabıtanın belediyenin vitrini olduğunu belirterek teşkilatın 187. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli zabıta teşkilatının 187. Kuruluş yıldönümünü, Eskihisar sahilinde sabah yürüyüşü yaparak kutladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başlattığı ve her hafta sonu Eskihisar sahilinde düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşlerine bu hafta zabıta personeli damgasını vurdu. Belediyelerin kolluk birimi olan zabıta teşkilatının 187. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle sağlıklı yaşam yürüyüşüne katılan zabıta birimi yöneticileri ve çalışanları, Başkan Köşker ile birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptı. 
EŞSİZ MANZARA 
Eskihisar sahilinin sembolü olan tarihi sakız ağacı önünde toplanan zabıta personeline yürüyüş öncesi ısınma hareketlerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptırdı. Isınma hareketlerinin ardından, Eskihisar’ın eşsiz manzarasında yürüyüş yapan Başkan Köşker ve belediye personeli, Teras Kafe’de verilen kahvaltıda yorgunluk attı. Kahvaltının ardından zabıta personeli tarafından Başkan Köşker’e çiçek takdim edildi. Burada yaptığı kısa selamlama konuşmasında Başkan Köşker, Gebze Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurguladı. 
187. YILDÖNÜMÜ
Gebze Belediyesi’nin Gebzelilerin huzuru ve refahı için durmadan hizmet üreten büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Köşker, “Büyük ailemizin vatandaşa açılan kapısı ve bir anlamda vitrini olan zabıta teşkilatımızın 187. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Ailemizin özveriyle çalışan her ferdi gibi başarılı çalışmalara imza atan zabıtamıza başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı. Etkinlik, zabıta personeli ve Başkan Köşker’in hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. Yürüyüşe başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye meclis üyeleri de katıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑