MODA

KOTON'dan rengarenk bikiniler

Tatil kadar tatil alışverişini de sevenler için, 2012 yazının plaj trendlerini olan 2012 koton bikini yaz modası aklınızı başınızdan alacak

4 Ağustos 2012 Saat: 16:46
KOTON'dan rengarenk bikiniler
KOTON'dan rengarenk bikiniler

Koton Swimwear'in piton, leopar, tropik ve etnik desenleri mükemmel. Koleksiyonu tropikal havasını, etkleyici asimetrik çizgiler tanımıyor. Işıltılı, parlak dokular, tek omuzlu zarif bir mayo veya amazon yeşili bikiniyle plajlardaki en göz alıcı siluet olmamak mümkün değil.

Mix&match opsiyonu, özgür ve çeşitli alternatifler sunduğu için favorimiz oldu. Özellikle turuncu, mor, fuşya ve kayısılı gün batımı tonlarına, yeni kup ve detaylara bayıldık. En az cut-out pencereler, metal ve bambu aksesuarlar, drapeli ve kocaman düğümlü tropik desenli parçalar kadar; retro modelleri de göz alıcı bulduk. Kırmızı-beyaz puantiye desenler, fırfır detayları ve büstiyerler de, cesur mayokiniler kadar dikkat çekiyor. Yapmanız gereken tek şey, bu ışıltılı koleksiyondan zevkinize uygun parçaları seçmek, güneş gözlüğünüzü ve plaj havlunuzu alıp kendinizi mavi denizin kollarına bırakmak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑