GÜNCEL

Kozakçıoğlu hakkında çarpıcı rapor!

Kozakçıoğlu'nun ölümüyle ilgili raporda ilginç bilgi Kozakçıoğlu soruşturmasında ölümünün intihar olduğuna ilişkin bir delile ulaşılamadı.

14 Temmuz 2013 Saat: 19:34
Kozakçıoğlu hakkında çarpıcı rapor!
Kozakçıoğlu hakkında çarpıcı rapor!
OHAL döneminin karakutusu olarak tanımlanan Hayri Kozakçıoğlu ’nun ölümü üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, valinin eli ve silahı üzerindeki el svabı incelemeye alınmıştı. Bu konuyla ilgili savcılıkça görevlendirilen ilgili bilirkişi bir rapor hazırladı. Kozakçıoğlu’nun ölümüyle ilgili “cinayet mi”, “intihar mı” sorusunu cevaplaması için beklenen kilit rapor önceki gün soruşturma savcısına ulaştı.

Taraf'ta yer alan habere göre raporda, silahın dış yüzeyinin iz bırakmayan bir yapıda olduğu, barut izinin silahın üzerine bulaşmadığı, silah üzerinde herhangi bir el izi bulunamadığı belirtildi. Bu nedenle silah üzerinde Kozakçıoğlu’nun el svabının çıkmadığı belirtildi. Raporda ayrıca, Kozakçıoğlu’nun vücudunda bulunan kurşunun, yanındaki silaha ait olduğu da belirtildi.

Soruşturmanın başladığı günden bu yana tamamlanması beklenen ekspertiz raporuyla birlikte, soruşturma kapsamında beklenen iki önemli rapordan biri savcılığa ulaşmış oldu. Bu aşamadan sonra savcılık Adli Tıp’ın ölümün, intihar mı yoksa cinayet mi olduğuna ilişkin raporunu bekleyecek. Savcılığın, ölümün intihar olduğuna kanaat getirmesi halinde dosya takipsizlikle sonuçlanacak ve kapatılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑