MAGAZİN

Kreş de beleş!

Daha önce giysileri ve telefonlarını bedavaya getiren Ebru Şallı Tan, beleşi sevdi! Şallı, twitterda reklamını yapması şartıyla oğlunu İstinyedeki lüks bir kreşe bedava gönderdi

7 Ekim 2012 Saat: 11:56
Kreş de beleş!
Kreş de beleş!

Ebru Şallı Tan, reklam karşılığı bedava yaşama işini çok sevdi! 2 yıl önce Puma ile reklam anlaşması yapan Şallı, kendisinin ve tüm ailesinin gardrobunu Puma ürünleriyle baştan aşağı donatmıştı. Ebru Şallı, bunun karşılığında ise elinde sürekli Puma poşetleriyle poz verdi. Ünlü sunucu, Blackberry'nin bir davetinde 4 tane bedava cep telefonu alarak da olay olmuştu. Popülerliğini fırsata dönüştüren Ebru Şallı Tan, şimdi de oğlunun kreşini bedavaya getirdi. 

BU İLK UYANIKLIK DEĞİL 
Küçük oğlu Pars'ı İstinye'deki 'gymboree' adlı bir kreşe yazdıran Ebru Şallı Tan, yine uyanık davrandı. İddiaya göre; Şallı, twitter'da reklam yapması karşılığında oğlunu hiçbir ücret ödemeden kreşe gönderdi. Twitter'da 267 bin takipçisi olan Ebru Şallı Tan, sosyal paylaşım sitesinde daha önce de Saka Su, Swatch, Burberry ve Dr. Murad markalarının reklamını yapmıştı. O dönem; Şallı'nın bu firmalardan da bedava ürün aldığı iddia edildi. 

* Puma'nın reklam yüzü olan Ebru Şallı Tan; hem kendi, hem eşi, hem de oğlu Beren'in giysilerini buradan aldı. Şallı, Blackberry'nin partisine katılarak da 4 tane bedava telefon sahibi oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑