GÜNCEL

KÜÇÜK ÇOCUKLARA EĞLENCE, BÜYÜK ÇOCUKLARA ADRENALİN İLE SÖMESTİRİN TADI HUPALUPA’DA!

Ataşehir Metropol İstanbul - HUPALUPA Aile Eğlence merkezi, unutulmaz bir sömestir tatili için her yaş gurubundan misafirlerini ağırlamaya hazır!

16 Ocak 2023 Saat: 13:34
KÜÇÜK ÇOCUKLARA EĞLENCE, BÜYÜK ÇOCUKLARA ADRENALİN İLE SÖMESTİRİN TADI HUPALUPA’DA!
KÜÇÜK ÇOCUKLARA EĞLENCE, BÜYÜK ÇOCUKLARA ADRENALİN İLE SÖMESTİRİN TADI HUPALUPA’DA!

Türkiye’nin ödüllü aile eğlence merkezi olarak, aile boyu eğlence anlayışına yeni bir soluk kazandıran HUPALUPA’da; keyifli ve adrenalin dolu birbirinden farklı ünitelerle, küçük büyük herkesin sınırsız eğlenceye doyacağı bir sömestir tatili için sayısız alternatif misafirlerini bekliyor. HUPALUPA ünite eğlencelerinin dışında tatil süresince ücretsiz olarak ulaşılacak gösteri takvimiyle de, eğlencenin dozunu farklı içeriklerle arttıracak. HUPALUPA Sahne’de yer alacak gösteriler arasında; jonglör, sihirbaz gösterileri, interaktif masal anlatımı ile ‘Sahne Senin’de şarkılarla eğlence ve konsept ödüllü yarışmalarla interaktif bir gösteri, çocukları bekliyor olacak.

Okulun yorgunluğunu atmak ve tatilin tadını doyasıya çıkarmak için heyecan dolu eğlence üniteleri arasında; trambolin park, denge parkuru, tırmanma duvarı, Kidventure, VR-AR bulunuyor.  

Hupalupa Aile Eğlence merkezi içerisinde bulunan dev kaydıraklar, sürüş parkurları, top havuzu, çarpışan arabalar ve bowlingin yanı sıra, ebeveynlerin konforu düşünülerek,  minikler için özel olarak tasarlanmış miniplay alanı da 0-4 yaşa arası küçük çocuklara renkli bir dünya sunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑