KÜLTÜR/SANAT

Kültür Sanat Ödüllerle Taçlanmaya Devam Ediyor;

2023 yılında büyük bir heyecanla başlatılan Dilko Social projesi, öğrencilerin kültür ve sanat faaliyetlerini yaygınlaştırmayı ve toplum içinde kültürel bilinç oluşturmayı hedefliyor. Bu proje kapsamında, öğrenciler sanatsal yeteneklerini sergileme f

8 Haziran 2024 Saat: 11:53
Kültür Sanat Ödüllerle Taçlanmaya Devam Ediyor;
Kültür Sanat Ödüllerle Taçlanmaya Devam Ediyor;

Dilko Social projesi, sadece öğrencilere değil, aynı zamanda toplumun geneline de önemli katkılar sağlamayı amaçlıyor. 2023 yılında İstanbul'da bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlatılan Dilko Social, kültür ve sanat hareketlerini tanıtmak ve desteklemek amacıyla yola çıktı. Öğrencilerden büyük ilgi gören proje, bu yıl ilk kez 14 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ödül töreni ile adından söz ettirecek.

Dilko Social Projesi Topluma Katkı Sağlıyor

Proje kapsamında öne çıkan etkinlikler arasında aylık kitap seçkileri, podcastler, müzik keşifleri, konserler, tiyatrolar, sinema filmleri, belgeseller ve kültür-sanat tarihi köşeleri gibi çeşitli bilgiler öğrencilerle paylaşılıyor. Dilko Social projesinin temel hedefi, kültür ve sanatın eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu herkese benimsetmek.

Dilko Social Kültür ve Sanat Bilincini Yaygınlaştıracak

Dilko Social Ödülleri, bu yıl ilk kez 2023 yılından bu yana aylık olarak hazırlanan kültür-sanat programlarından yola çıkarak oluşturuldu. Bu programlarda yer alan edebiyat, sergi, müzik, podcast, tiyatro gibi kategorilerde öne çıkan işler öğrenci oylamalarına sunuldu. Oylama sonucunda, her kategoride en fazla oyu alan yazarlar, sanatçılar ve kişilere ödüller verilecek.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Dilko Social Kültür ve Sanat Ödülleri ile değerli proje 14 Haziran günü sahiplerini bulacak. Dilko Social projesinin gelecek yıllarda yediden yetmişe geniş kitlelere ulaşarak kültür ve sanat bilincini derinlemesine kökleştirmesi ve toplumda olumlu bir değişim yaratması hedefleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑