GÜNCEL

Kumru'yu sel vurdu!

Ordunun Kumru ilçesinde yaklaşık 1 saat süreyle etkili olan yağış, ilçe merkezinde su baskınlarına neden oldu.

4 Ekim 2012 Saat: 23:08
Kumru'yu sel vurdu!
Kumru'yu sel vurdu!

Alınan bilgiye göre, Kumru'da yaklaşık 1 saat süren şiddetli yağışın ardından bazı derelerin taştı. Bir anda ilçe merkezini sel suları basarken, çok sayıda ev ve iş yerlerini su altında kaldı. Selsularının taşıdığı taş ve molozlar ilçe merkezine dolarken, maddi hasarlı trafik kazaları da meydana geldi. Kazalarda çok sayıda araçta hasar oluştu. Belediye ekipler, suları tahliye etmek ve biriken taş ile moloz parçalarını temizlemek için çalışma başlatıldı.
Öte yandan, Kaymakam Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Namık Evin, sel sularının zarar verdiği ev ve iş yerlerini gezdi, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonucu Kumru tarihinin en büyük sel felaketini yaşadı. Gerekli altyapı çalışmalarının ve önlemlerin alınmaması Kumru'ya ikini kez bu felaketi yaşattı. Karacalı Mahallesi ve Turgut Özal Caddesinde adeta can pazarı yaşandı. Birçok ev ve işleryeri sular altında kaldı. Tüm alt yapı kullanılamaz haline gelirken su şebekesi büyük zarar gördü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑