SPOR

Kupalar başkanda

Mevlüt Kolay kupaları Üzülmez’ e takdim etti

11 Ekim 2016 Saat: 16:08
Kupalar başkanda
Kupalar başkanda

Eylül Ayının son haftasında düzenlenen Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisinden Kartepe Motorsiklet Kulubü olarak 6 kupa ile birlikte dönen  Kartepe Motosiklet Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay ve Yönetimi, ayağının tozuyla Başkan Üzülmez’i ziyaret ederek, mutluluklarını paylaşıp, destekleri için de teşekkür etti.

KARTEPE MOTORSİKLET KULÜBÜ 6 KUPAYLA BİRDEN DÖNDÜ

15 Temmuz Şehitleri anısına ülkemizde ilk kez düzenlenen Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi Düzce Akçakoca da başlayıp, Kaynaşlı Topuk Yaylası’nda sona erdi. Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova ve Yığılca’dan geçen Baja Rallisi 450 km’nin ardından Kaynaşlı’da tamamladı. Motorsporları tutkunları nefes kesen mücadelelere sahne olan ralliyi 4 gün boyunca ilgi ile takip etti. Kartepe Motorsiklet Kulubü de tam bir takım olarak katıldıkları Baja rallisinden enduro, atv ve utv klasmanlarında her kategoride toplamda 6 kupa kazanarak döndü. Büyük bir başarıya imza atan Kartepe Motorsiklet Kulubü ilçeye döner dönmez kazandıkları kupalarla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret etti. Enduro sporcusu, eğitmeni ve Kartepe Motorsiklet Kulubü Başkanı Mevlut Kolay, “ Bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Değerli Başkanımızı, Düzceden döner dönmez gururumuzu paylaşmak ve teşekkür etmek için ziyaret ettik. Kazandığımız bu kupalarda Başkanımızın katkılarını da yadsıyamayız. Bu rallinin en anlamlı özelliği de 15 Temmuz şehitlerimizin adına düzenlenmesiydi. Ralli bitiminde kazandığımız kupayı Niğde’ye giderek Niğdeli Kahraman Şehidimiz Ömer Halis Özdemir’in babasına takdim etme imkanını da bulduk. Bizim için unutulmaz bir anlam kazanmış oldu” dedi.

ÜZÜLMEZ: “ GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM”

Kartepeli gençleri yürekten kutladığını ve onlarla gurur duyduğunu ifade eden Başkan Üzülmez, “Gençlerimiz zor ve tehlikeli kabul edilen bir spor dalında büyük başarılar elde ettiler. Her sporun veya hayatın içinde tehlike ve risk vardır. Ancak kendi  dinamiğinde tekniğini iyi bildikten ve disiplini sağladıktan sonra tehlikeyi ortadan kaldırmış olursunuz. Mevlüt kardeşim ve sporcuları katıldıkları tüm ulusal ve uluslararası organizasyonlar da ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Mücadeleyi seven ve genç yaşta zoru başaran Kartepeli gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. 15 Temmuz Şehitlerimiz anısına düzenlenen bu ralliden kazandıkları kupalarla, kariyerlerine muhteşem bir başarı katmış oldular” diye konuştu.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑