GÜNCEL

Kurtlar Vadisi Pusu intiharla sarsıldı

Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Halil İbrahim Kalaycıoğlu'nun ağabeyi olan Bayram Kalaycıoğlu intihar etti.

4 Ocak 2013 Saat: 12:14
Kurtlar Vadisi Pusu intiharla sarsıldı
Kurtlar Vadisi Pusu intiharla sarsıldı
Malatya Merkez İnönü Mahallesi Kömür Tevzi yolu üzerinde bulunan Genç Doğanlar sitesinde yaşayan 57 Yaşındaki Bayram Kalaycıoğlu, eşine çarşıya çıkıyorum diyerek evden ayrıldı. Bir süre sonra çatı katına çıkan kapıcı Bayram Kalaycığoğlu'nun cansız bedeni ile karşılaştı. Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen ekipler Kalaycıoğlu'nun öldüğünü belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemede Bayram Kalaycıoğlu'nun intihar etmeden önce not bıraktığı ve ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını yazdığı öğrenildi. Nöbetçi savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından Bayram Kalaycıoğlu'nun cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Morguna Kaldırıldı.

Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Halil İbrahim Kalaycıoğlu'nun ağabeyi olan Bayram Kalaycıoğlu'nun son günlerde moralinin bozuk olduğu öğrenilildi. DSİ'de güvenlik görevlisi olarak çalışan Kalaycıoğlu'nun yılbaşı günü izne ayrıldığı ve 14 Ocak'a kadar izinli olduğu öğrenildi. Emeklilik için evraklarını kuruma veren Kalaycıoğlu'nun izin dönüşü emekliye ayrılacağı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑