KKTC

"Kusura bakmayın kapalıyız!"

Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığının, Kuzey Kıbrıs’ı tanıtmak amacıyla Antalya’da kiraladığı turizm ofisinin uzun zamandır açılmadığı iddia edildi

28 Temmuz 2012 Saat: 12:16
"Kusura bakmayın kapalıyız!"
"Kusura bakmayın kapalıyız!"

Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı’nın, Kuzey Kıbrıs’ı tanıtmak amacıyla Türkiye’nin Antalya ilinde kiraladığı turizm ofisinin uzun zamandır kapalı olduğu iddia edildi. Konu hakkında Star Kıbrıs’ a, bilgi veren bir vatandaş, “Geçen hafta Antalya’da bulunduğum sırada KKTC Antalya turizm ofisinin kapalı olduğunu, toz tutan kapıya iliştirilen ve postacının dikkati çekilen güneşten sararmış yazılar gördüm. Notta, “Postacı bey gelen postayı kapının önüne koyun biz alırız” ibaresi yer alıyordu. Çevre esnafıyla yaptığım söyleşi sonrasında görevli hakkında olumsuz duyumlar aldım. Konu hakkında Kuzey Kıbrıs’taki yetkililer önlem almalı” dedi. 

Ülke tanıtımı için önemli bir merkezde bulunan turizm ofisinin kapalı kalmasının yanlış bir uygulama olduğuna da değinen vatandaş, “Türkiye’nin turizm başkenti Antalya gibi bir şehirde kira verilmek suretiyle tutulan büronun, çalışana verilen maaşın, elektrik, su gibi giderlerin yanında diğer cari harcamaların tamamen Kıbrıs Türk halkının cebinden çıktığı düşünülürse, ilgili bakanlığın bu büroyu kapalı tutan kişi hakkında idari işlemi yapması gerekir” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑