YAŞAM

Kütahya - Afyonkarahisar yolunda kaza: 1 ölü

Kütahya Afyonkarahisar karayolunun 43. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de ağır yaralandı.

20 Ocak 2013 Saat: 19:13
Kütahya - Afyonkarahisar yolunda kaza: 1 ölü
Kütahya - Afyonkarahisar yolunda kaza: 1 ölü

Afyonkrahisar'dan Kütahya istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybeden Cennet Yener (26) idaresindeki 07 VB 526 plakalı otomobil takla attı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü Cennet Yener ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan Mehmet Yozgat (27) eşi Yasemin Yozgat (23) ile Mesut Demir (47) ile eşi Kadriye Demir (45) yaralandı.

112 Acil Servis Ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ana Hizmet Binası ile Altıntaş Devlet Hastahanesi Acil Servis bölümlerine götürüldü. Kaza sonrasında 23 yaşındaki Yasemin Yozgat, tedavi altına alındığı hastahanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken eşi Mehmet Yozgat ile Mesut Demir, Kadriye Demir ile araç sürücüsü Cennet Yener'de ağır yaralandı.

Mehmet Yozgat'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olduğu da edinilen bilgiler arasında. Kaza sonrası Altıntaş Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemelerinin ardından kazaya karışan otomobil çekici ile yoldan kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑