KKTC

Kuzey Kıbrıs’ın ilk AVM’si açılıyor

KKTC’nin ilk uluslararası standartlara sahip AVM’si açılış için gün sayıyıor.

5 Mayıs 2015 Saat: 07:33
Kuzey Kıbrıs’ın ilk AVM’si açılıyor
Kuzey Kıbrıs’ın ilk AVM’si açılıyor

 Çevre yolu Ercan Havalimanı kavşağında bulunan ve iki etaptan oluşan “1001 Airport Mall” 22 Mayıs’ta kapılarını açmaya hazırlanırken içinde pek çok ilki ve Kıbrıs için yenilikleri barındırıyor… AVM kapılarını ilk kez Türkiye’den giden gazetecilerinde bulunduğu medya mensuplarına açtı. Lefkoşa Bedesten’de düzenlenen basın toplantısından sonra gazeteciler AVM’yi gezdiler.

KKTC’nin çok sayıda caddede yer alan perakende mağazasına sahip olması gerçek bir yaşam merkezine olan ihtiyacını gidermemektedir. Bu durum da, 1001 Airport Mall’e hayat verenlere, adanın tüm gereksinimlerini her yönüyle karşılayabilecek bir alışveriş ve yaşam merkezine duyduğu ihtiyacı fark ettirmiştir. Bu anlamda 1001 Airport Mall fikri, niceliğin niteliğe boyun eğdiği noktada ortaya çıkmıştır. Ada halkının yoğun beklentilerini karşılamak, 1001 Airport Mall’ün muhteşem atmosferini bir an önce sizlerle buluşturmak için, 1. Etabının ön açılışı 22 Mayıs’ta yapılacaktır. Başta çocuklar olmak üzere, tüm misafirler için çeşitli eğlencelerin, müzik dinletilerinin ve hediyelerin olacağı açılışta, adanın ilk AVM’si sizlerle buluşacaktır.

İlk’lerin AVM’si…

Cadde perakendesinin gelişim sürecine bakıldığında hızlı bir gelişim gösterdiği ve salt ekonomik işlev olmaktan çıkıp belli noktalarda yoğunlaşması sebebiyle bir yaşam biçimi olmaya başladığı görülmektedir. Ancak bu süreci hızlandıran faktörler bir süre sonra cadde mağazalarını müşteriler için yaşam biçimi olmaktan uzaklaştırmaya başlamış ve sade bir hayat pratiği haline getirmiştir. Bu tanımlamanın dışında kalanlar sadece pazarlama, müşteri odaklılık ve farklılaşmak konusunda hemen hemen her gün kendini yenileyebilen AVM’lerdir. Çünkü, sayıca çok cadde mağazası olması, KKTC’nin gerçek bir yaşam merkezine olan ihtiyacını karşılamaya yetmemektedir. Bu nedenle 1001 Airport Mall, her şeyden önce “farklı”lığı en önemli marka değeri yaparak, adada bir yaşam fikri, bir yaşam biçimi olarak yapılanmıştır.

1001 Airport Mall’e göre; bir AVM kent kültüründe yapay bir orman gibidir. Ve tüketicilerine gerçek ormanın bitmek tükenmek bilmeyen tazeliğini ve enerjisini kendi ortamında vermelidir. Nasıl ormana her gittiğinizde içinize derin bir nefes çeker ve kendinizi zinde ve enerjik hissedersiniz, 1001 Airport Mall’e geldiğinizde de kendinizi dinamik, zinde ve enerjik hissedeceksiniz; çünkü 1001 Airport Mall’de hayata geçirilen her öğe bunun için.

1001 Airport Mall Olmak

1001 Airport Mall’ün fikirsel ve yapısal çatısını kurmak için oluşturulan güçlü ekip ile tüm beklentilere cevap verebilecek; farklı ve kusursuz; canlı ve uzun ömürlü bir “Alışveriş, Yaşam ve İş Merkezi”ni hayata geçirmek için yola çıkılmıştır. Sadece

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑