MODA

Lafuma 2013 İlkbahar Koleksiyon’unda Teknoloji, Konfor ve Sportif Çizgisini Yansıtıyor.

Anti-Mosquito teknolojisi ile üretilen Lafuma sivrisinek savar gömlekler ve pantolonlar, dokusunda bulunan özel kaplaması sayesinde sivrisinek gibi doğada yaşayan börtü böceği yaklaştırmıyor.

3 Nisan 2013 Saat: 09:58
Lafuma 2013 İlkbahar Koleksiyon’unda Teknoloji, Konfor ve Sportif Çizgisini Yansıtıyor.
Lafuma 2013 İlkbahar Koleksiyon’unda Teknoloji, Konfor ve Sportif Çizgisini Yansıtıyor.
Mosquit'away teknolojisi ile tasarlanan gömlek ve pantolonlar tene kesinlikle zarar vermeyen özel doğal bir kokuya sahip. Lafuma gömlek ve pantalonların dryway kumaşı, ıslandığında da çok hızlı kuruyor ve terin hızlı bir şekilde dış ortama atılmasını sağlıyor. Gömleklerin kıvrılıp düğmelenerek kısa kollu gömlek olarak tasarlanması, gömlek ve pantolonlarda bir çok kapaklı, fermuarlı ceplerinin bulunması ve UV kaplaması ile güneşin zararlı ışınlarını geçirmemesi ise fark yaratan diğer detaylar olarak kullanıcının beğenisine sunuluyor. Doğada güvenli aktivite imkanı sunan sivrisinek savar gömlek ve pantolonlar Lafuma’nın teknolojik, konforlu ve sportif çizgisini yansıtıyor.

Lafuma’nın  doğa sporlarında ve günlük yaşamda da kullanabilen çorapları havlumsu  taban özelliği ile oldukça yumuşak bir dokuya sahip. Lafuma çoraplarda coolmax  gibi teknik  ipler  kullanılıyor. Elastik, yumuşak lastik bantın dışında   ekstra örgü ile de ayakları sıkı sarması sağlanan çorapların dikişsiz burunları da olması gereken konforu fazlasıyla yerine getiriyor. 
Lafuma’nın tüm modellerini, Adventure Republic Mağazaları; İstanbul:  Kızıltoprak, Nişantaşı, Levent, Cihangir, : Bodrum, Ankara: Armada AVM., Adrenalin Mağazaları, İstanbul: Beşiktaş, Karaköy, Bakırköy, Kadıköy,  Adana, Mağazalarında bulabilirsiniz. www.adventurerepublic.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑