YEME & İÇME

Lezzet durağınız,'Kaçamak Restaurant & Bar

Kaçamak Restaurant&Bar yeni işletmecileri ile İzmit Derince Liman Girişinde kapılarını açtı.

31 Temmuz 2014 Saat: 17:52
Lezzet durağınız,'Kaçamak Restaurant & Bar
Lezzet durağınız,'Kaçamak Restaurant & Bar

Kocaeli'de gece hayatı deyince akıllara ilk gelen şehrin en hareketli yerlerinden biri olan İzmit Derince Liman girişinde olan Kaçamak Restaurant ve Bar, yeni işletmecileri Umut Süer ve Sadık Kaya birinden seçkin ve lezzetli yemekleri tek çatı altında toplayarak kendinden sıkça söz ettirmeyi başaran ünlü mekanlardan biri haline geldi.Kapıdan girdiğinizde sizi şık bir dekorasyon karşılıyor.

Gece hayatının vazgeçilmez adreslerinden biri olan Kaçamak Restaurant ve Bar Kocaelili'ler in vazgeçilmez adresi haline gelirken,gece hayatını sevenlerede birbirinden çeşitli et ve balık çeşitleriyle de damaklara hitap ediyor.

Zengin menüsünü bir birinden lezzetli  Akdeniz, Osmanlı mutfağından yemekler oluştururken bu yemeklere Sadık Kaya hünerli elleri ile can vermekte. En çok ilgi gören yemeklerinin başında ise güveçte tereyağlı karides,Güveçte kaurma, Güveçte kaşarlı mantar ve deniz kabukluları tenceresi yer alıyor.Haftada iki gün Cuma ce Cumartesi günleri de canlı fasıl'la  Kaçamak Restaurant&Bar hem zengin menüsü hem de seviyeli ortamı ile her yaştan insana hitap ederek, sevdikleriniz ile birlikte huzurlu vakit geçirmenizi sağlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑