SAĞLIK

LifeClub'a İki Ödül Birden

Türkiye’nin ilk kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan firması LifeClub, Golden Pulse Awards gecesinde 2 farklı kategoride ödül aldı.

12 Ocak 2024 Saat: 14:26
LifeCluba İki Ödül Birden
LifeClub'a İki Ödül Birden

Sağlık ve iyi yaşam alanında faaliyet gösteren paydaşların çalışmalarını ödüllendirmek amacıyla MD Magazin tarafından, bu yıl CVK Park Bosphorus Istanbul’da düzenlenen Golden Pulse Awards Ödül Töreni’ne sağlık sektöründen, iş ve sanat dünyasından birçok isim katılım sağladı.  

LifeClub Sağlık Hizmetleri, Golden Pulse Awards Ödül Töreni’nde Health & Wellness alanında Yılın En Başarılı Yenilikçi Mecra Kullanımı Gerilla Projesi ve Yılın En Başarılı Health & Wellness Sosyal Medya hesabı olmak üzere 2 kategoride ödül aldı.

LifeClub, Alzheimer ayı olarak kabul edilen Eylül ayında gerilla projesi ‘Alzheimer ile Savaşan QR’lar kampanyası ile toplumsal farkındalığı artırmayı hedefledi. Kampanya, Alzheimer’ın ilk belirtilerinden olan “otoparkta aracın park yerini unutmak” temasıyla kurgulandı. Acıbadem Hastaneleri’nin otopark sütunlarına QR kodlar yerleştirildi ve araç sahiplerinin telefonları ile bu kodları okutarak araç yerlerini kolayca bulmaları sağlandı. QR kod okutulduktan sonra Alzheimer için farkındalık yaratan bir mesaj ile aracın bulunduğu park sütununun yeri araç sahibine gösterildi.

LifeClub, ayrıca sağlık alanında sosyal medyadaki bilgi kirliliğine karşı mücadeleye sağladığı katkıyla Health & Wellness kategorisinde Yılın En Başarılı Sosyal Medya Hesabı ödülünün de sahibi oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑