GÜNCEL

Liseli kız ölmek istedi

Sivas'ta İmam Hatip Lisesi öğrencisi G.K. adlı kız, babasının "Okula göndermeyeceğim" demesi üzerine tabancayı başına ateşleyerek intihara kalkıştı

14 Nisan 2015 Saat: 17:36
Liseli kız ölmek istedi
Liseli kız ölmek istedi

Sivas'ın Kangal İlçesi'nde İmam Hatip Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki G.K. adlı kız, babasının "Artık seni okula göndermeyeceğim" demesi üzerine bunalıma girip tabancayı başına ateşleyerek intihara kalkıştı. Ağır yaralanan G.K., hastanede tedavi altına alındı.

BABASININ SİLAHIYLA

Kangal’a bağlı Avşarören Köyü'nde yaşayan İmam Hatip Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi G.K. dün öğleden sonra okuldan çıktıktan sonra eve geldi. Çiftçilik yapan N.K., sohbet ettiği kızına "Artık seni okula göndermeyeceğim" dedi. Babasının bu sözlerine çok üzülen G.K., odasına geçti. Bir süre odasında kalan G.K., babasının evden ayrıldığını duyduktan sonra odadan çıktı. Oturma odasında bir süre Kur'an okuyan G.K., daha sonra babasına ait ruhsatlı tabancayı alıp başına dayadı ve tetiği çekti.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Silah sesine koşan yakınları tarafından ağır yaralı halde Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırılan G.K., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yaklaşık 2 saat süren ameliyatın ardından Beyin Cerrahi Bölümü Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındı. Genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑