GÜNCEL

Liseliler birbirine girdi

Adana'da bir liseyi basan saldırganlarla öğrenciler arasında çıkan, tabanca, sopa ve satırların da kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı

16 Ocak 2013 Saat: 14:39
Liseliler birbirine girdi
Liseliler birbirine girdi
Polisin biber gazı kullanarak sona erdirdiği kavgayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Akdeniz Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, önceden diğer öğrencilerle henüz belirlenemeyen nedenden kavga eden öğrencilerden biri, arkadaşlarını ve akrabalarını toplayıp okula geldi. Tabanca, sopa ve satırlarla okulu basan grup, bahçede bulunan husumetli oldukları öğrencilere saldırdı. Öğrencilerin de saldırıya karşılık vermesiyle ortalık savaş alanına döndü. Kavgada, sopayla dövülen 2 öğrenci yaralandı. Okul yönetiminin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerini gören grup, ara sokaklara girerek kaçmaya başladı.
Okuldaki kavgaya tanık olan diğer öğrenciler, panik ve gözyaşları arasında dışarı kaçtı. Kavgayı haberalan veliler çocuklarını görebilmek için okula akın etti. Okuldan gözyaşı dökerek çıkan öğrencileri, anne ve babalarına sarılarak teselli etmeye çalıştı.
Kavga eden tarafları ayırmak için biber gazı kullanan polis, olaya karıştığı ileri sürülen 8 kişiyi gözaltına aldı. Ekip otolarına bindirilen şüpheliler, işlem yapılmak üzere Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürülürken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑