TATİL

Lüksün zirvedeki adresi

Türkiye’nin en lüks dağ oteli olan ve dünyaca ünlü kayak merkezlerindeki rakipleriyle boy ölçüşen Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort, Kartalkaya’da kayak tutkunlarını ağırlıyor.

2 Mart 2013 Saat: 10:26
Lüksün zirvedeki adresi
Lüksün zirvedeki adresi
Bu kış ikinci sezonunu yaşayan Kaya Palazzo, sadece tasarımı ve dekorasyonu değil, sunduğu lüks ve hizmet kalitesiyle de öne çıkıyor. Otelden girdiginizde, resepsiyonun yer aldıgı yüksek tavanlı, ferah ve sık giris sizi karsılıyor. Resepsiyondan geçip lobiye dogru yürüdügünüzde otelin lüksü ve ihtisamı hakkında yeterince fikir sahibi oluyorsunuz. Yüksek tavanlı, ortasında söminenin bulundugu, rahat koltukların yer aldıgı, büyük ve ferah lobi, müthis manzara esliginde keyi i saatler geçirmenizi saglıyor. 

Kaya Palazzo'nun odaları ise lüksün zirvesini yasatıyor. Suit odalardaki sömine ve jakuzi ise karla kaplı dag manzarasında sıcak ve romantik tatil vaat ediyor. Odalarda, dünyaca ünlü markaların kozmetik ürünleri bulunuyor. Odada, tatil boyunca ihtiyacınız olabilecek her sey var. Dudak çatlamalarını önleyen kremin bile oldugunu söylersem ne demek istedigimi anlarsınız. Müthis bir kahvaltı büfesi, susinin bile oldugu zengin ve lezzetli yemeklerin servis edildigi ögle ve aksam yemekleriyle midenize de hitap eden Kaya Palazzo'nun SPA'sı ise anlatılmaz; yasamanız gerek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑