GÜNCEL

Mahalleli adliyelik oldu

Balıkesir Gümüşçeşme Mahallesi'nde meydana gelen ve ikisi polis 6 kişinin yaralandığı silahlı çatışmada gözaltına alınan 33 kişi adliyeye sevk edildi

20 Eylül 2013 Saat: 12:21
Mahalleli adliyelik oldu
Mahalleli adliyelik oldu
Balıkesir'de Roman vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Gümüşçeşme Mahallesi'nde geçen salı günü meydana gelen ve ikisi polis 6 kişinin yaralandığı silahlı çatışmada gözaltına alınan altısı kadın 33 kişi adliyeye sevk edildi. Bazı kadın zanlıların rahat tavırları dikkat çekti. Bunlardan biri, kameralara dönerek, "Çekin bakalım. Güzel geçin bizi, güzel çıkalım." diye bağırdı.
Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen üç aile arasında yaşanan silahlı çatışmada, Özel Harekat ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alınan 34 zanlıdan 33'ü Balıkesir Adliyesi'ne götürüldü. Üç gündür emniyet müdürlüğünde sorgulanan zanlılar, bu sabah sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adli makamlara sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlıların ifadeleri doğrultusunda 20 olan gözaltı sayısı 34'e çıkarken evlerinde yapılan aramalarda 18 av tüfeği, 4 tabanca, 2 molotof bombası, çok sayıda bıçak ve kesici alet ele geçirilmişti. Bu arada çatışmada yaralanan kişilerden birisinin tedavisi hastanede devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑