EMLAK

Mahalleye dönüşü Güneşli’den başlattı

Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya, Güneşli’de yeni bir projeye başladı.

22 Mart 2013 Saat: 12:36
Mahalleye dönüşü Güneşli’den başlattı
Mahalleye dönüşü Güneşli’den başlattı
Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya güç birliği yaptı. Konsorsiyum 9 bin metrekare arsa içinde Güneşli’de inşa ettiği ‘Güneşli’de mahalle hayatının tüm unsurlarını projeye yansıttı.

Kentsel dönüşüme uygun

Konsorsiyum sözcüsü Ahmet Fırat, projenin yoğun çalışan büyükşehir insanının geçmişin sıcakmahalle hayatına duyduğu özlem ve günümüz konforuna duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak tasarlandığını söyledi. Güneşli’de büyük parsellerin yer almasının dönüşümü kolaylaştırdığına da değinen Fırat, bu bölgenin merkeze yakın olması ve kentsel dönüşüme hızlı ayak uydurması nedeniyle tercih edildiğini anlattı.

Yatırım değeri 50 milyon lira 

Projenin yatırımbedeli 50 milyon lira. İnşaatın yüzde 30’luk bölümü tamamlanmış durumda. Teslimler Kasım 2014’te başlayacak. Yatay şekilde planlanan proje 3 bloktan oluşuyor. Binalar 8-9- 12 kat şeklinde tasarlandı. Lansman öncesi yüzde 20 oranında ön satış yapıldığını ifade eden Fırat, dairelerin metrekare fiyatlarının 3 bin 500 liradan başladığını söyledi.

3 blokta 214 daire

Yalçın Koreş Caddesi’ndeki 9 bin metrekare arsa üzerine kurulacak olan projenin toplam inşaat alanı 32 bin metrekare. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1’lere yer verilen projede 214 daire bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 42 ile 138 metrekare arasında değişiyor. Sitede bahçe ve kat bahçeleriyle birlikte 6 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑