SPOR

Malouda borsaya bildirildi!

Trabzonspor İngiliz devi Chelsea ile yollarını ayıran Fransız yıldız Florent Malouda ile anlaştı. Akşam saatlerinde şehre gelmesi beklenen 32 yaşındaki futbolcunun imza atması bekleniyor

16 Temmuz 2013 Saat: 19:05
Malouda borsaya bildirildi!
Malouda borsaya bildirildi!
Trabzonspor Kulübü Chelsea ile sözleşmesi sona eren Florent Malouda'nın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Trabzon'a geliyor

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Chelsea'nin eski Fransız yıldızı Florent Malouda, Trabzon'a doğru yola çıktı.



Trabzonspor'un transfer görüşmelerinde etkin rol oynayan işadamı Kazım Şengöçgel, Fransa'da bir araya geldiği Malouda ile her konuda anlaşmaya vardı. Kulübün tahsis ettiği özel uçakla Trabzon'a doğru yola çıkan Malouda'nın, yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. Malouda, kendi twitter hesabına, "Uçmaya hazırım" yazarak, uçağın önünde çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.
Profesyonel kariyerine Chateauroux’da başlayan Malouda sırasıyla Guingamp, Lyon ve Chelsea kulüplerinde top koşturdu. Galatasaraylı Didier Drogba’nın çok yakın arkadaşı olan 32 yaşındaki yıldız, sarı-kırmızılıların TT Arena’da şampiyonluk kupasını kaldırdığı Trabzonspor maçını seyretmişti. Drogba ile kariyerinde yolu iki kez kesişen Malouda, Fildişili yıldız ile birlikte Guingamp ve Chelsea’de top koşturdu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑