TURİZM

MANAVGAT'TA PAZAR ÇEŞİTLİLİĞİ DOLULUKLARA YANSIDI

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otellerin ortalama doluluk oranları % 95 seviyesine ulaştı. Bunda pazar çeşitliliğinin önemli bir rolü olduğu belirtiliyor.

9 Eylül 2012 Saat: 02:23
MANAVGAT'TA PAZAR ÇEŞİTLİLİĞİ DOLULUKLARA YANSIDI
MANAVGAT'TA PAZAR ÇEŞİTLİLİĞİ DOLULUKLARA YANSIDI

Manavgat-Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, ilçede tatil yapan turistlerin ağırlıklı olarak Alman ve Ruslardan oluştuğunu belirterek, "Bölgemizde Milliyet çeşitliliği mevcut. Gerek Avrupa ülkelerinden gerekse Birleşik Devletler Topluluğu ülkelerinden gelen ziyaretçiler, bu yıl bölgemize ilginin arttığını gösteriyor" dedi.

MASTOB'un araştırmasında tesislerde doluluk oranının yüzde 95 olduğunu belirten Barut, şunları söyledi: "Bu yıl tanıtım çalışmalarına değişik ülkeleri katmamızın yararını görüyoruz. Yapılan araştırmalara göre, Rus ve Alman harici bulunan ziyaretçilerin profili çok değişik. Bulgaristan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Moldova, Kazakistan, Avusturya, İsveç, Belçika, İngiltere,Norveç, Danimarka, İsviçre, Ukrayna, Belarus, Fransa, Slovakya ve daha bir çok ülkeden ziyaretçi var. Bu çeşitlilik Manavgat ve Side bölgesinin tanınırlığının bir belirtisidir. MASTOB olarak yaklaşan turizm fuarları sezonuna hazırlık çalışmalarını başlattık. Bu çeşitliliğin sürdürülebilmesi için tanıtım çalışmalarına aralıksız ve imkanlarımız çerçevesinde devam edeceğiz."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑