MODA

MANGO'da asker etkisi

Mango’nun yeni Sonbahar-Kış 2012 sezonunda net hatlara dahil edilmiş ayrıntılarla birlikte belirgin bir askeri etki göze çarpıyor

4 Ağustos 2012 Saat: 16:38
MANGO'da asker etkisi
MANGO'da asker etkisi

Öne çıkan özellikler arasında apoletler, dıştan cepler, bir kontrast oluşturacak şekilde giysilerin etrafında konumlanan biyeler, deri süslemeler, askeri motifli butonlar ve vatkalı giysiler yer alıyor. Bunların tümü, hakinin nötr tonlara dönüşen farklı renklerini içeren bir renk paletinde sunulmakta.

Ayrıca, özellikle hacimli manşetler ve bel kısmına vurgu yapacak şekilde yeni hacimler sunan mimari formların da açık bir etkisi mevcut; bunun yanı sıra etek ve elbiselere fırfırlar eklenmiş. Bu silüetlerde, tamamen siyah ya da tamamen beyaz giysiler çok önem taşırken, kobalt mavisi gibi derin ve parlak renkler de Sonbahar modasına coşkulu bir enerji getiriyor.

Ağırlıklı olarak bukle, tüvit, piyödepul ya da balık sırtı gibi dokularda nötr ve siyah tonlarındaki zengin yünlü kumaşlar, bol ve düşük omuzlu dış giyim seçeneklerinde öne çıkıyor. Öte yandan bu klasik dokularla benzerlik yaratmak üzere baskılar da kullanılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑