SİYASET

Manisa’da Akşener’e büyük ilgi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Manisa’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahşeri bir kalabalığa hitap eden Akşener, “Şimdi Salihli’deyiz. Dolu vurdu, ürün gitti vatandaş açıkta kaldı. Buradan diyorum ki ey saray şürekası dolu vurmuş

17 Haziran 2022 Saat: 14:23
Manisa’da Akşener’e büyük ilgi
Manisa’da Akşener’e büyük ilgi

Mahşeri bir kalabalığa hitap eden Akşener konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Şu anda evlerinizden, işlerinizden zaman ayırdınız ve buradasınız. Bu benim için çok kıymetli dolayısıyla haklarınızı helal edin. Allah beni ve arkadaşlarımı sizlere karşı mahcup etmesin. 20 Ocak 2020’den beri dükkân dükkân geziyoruz. Ne için esnaf geziyoruz? Şimdi tam 2 buçuk yıldır yaptığımız bu çalışmanın amacı bu dükkanların içindeki esnaf kardeşlerimin müşterisi veli nimettir. Uzun bir zamandır seçmen veli nimet olmaktan çıktı bu ülkede. Kaşın var niye kaşın var gözün var niye gözün var denildi sanane kardeşim.

“ÇİFTÇİNİN ÜRÜNÜNÜN BEDELİNİ ÖDEYİN”
Allah’ın yarattığı her bir konu üzerinden birbirimize çarpıştırıldık ve sonuç itibariyle komşu komşunun düşmanı ilan edildiği birbirine düşürüldüğü bir sistemden siyasetçi esnafı kazandı seçmen kaybetti, millet kaybetti. Nasıl mı kaybetti? Şimdi Salihli’deyiz. Dolu vurdu, ürün gitti vatandaş açıkta kaldı. Buradan diyorum ki ey saray şürekası dolu vurmuş o kadar pahalı hale gelinmiş pahalı diye sigorta yaptıramamış çiftçimizin ürününün bedelini ödeyin.

“AK PARTİ’DE DAYISI OLAN BALLI MAAŞLA ATANIYOR”
Çünkü o çiftçi senin veli nimetin. O çiftçi olmazsa aç kalırsın. Ama duymazlar sesinizi, o’culuk bu’culuk üzerinden oy almaya alıştılar. O dükkanların içinde acı çeken çiftçiyi görüyorum. O dükkanlar içinde sanayiinin ürettiği her ne varsa satmaya çalışan o esnaf kardeşimin kardeşini görüyorum. Siftah yapmayıp birikimini yiyen esnaf kardeşimin derdini görüyorum. Senin çocuğun 92 puan alıp atanamamışken, mülakatta elenmişken yanında AK Parti’den dayısı olan gencin 58 puanla ballı maaşlara atandığının bilgisini alıyorum.

“50 TL’LİK KIYMAYI 4 DEFA KULLANIYORUZ”
Ziyaret ettiği bir dondurmacı dükkanında esnaf Akşener’e, “50 TL’lik kıymayı 4 defa kullanıyoruz. Benim kızım rahatsız, kalp ameliyatı olacak olamıyor neden çünkü Manisa’ya gidiyorum geliyorum yol parası zaten ortada” ifadeleriyle dert yandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑