YEME & İÇME

MAR GROUP “GURME GÜNLERİ” BAŞLIYOR, İLK DURAK; HARDAL NİŞANTAŞI

Mar Group bünyesinde bulunan farklı konseptlerdeki restaurantlarda düzenlenecek olan “1. Mar Group Gurme Günleri”ne hazır mısınız?

17 Nisan 2013 Saat: 11:29
MAR GROUP “GURME GÜNLERİ” BAŞLIYOR, İLK DURAK; HARDAL NİŞANTAŞI
MAR GROUP “GURME GÜNLERİ” BAŞLIYOR, İLK DURAK; HARDAL NİŞANTAŞI
Yeme-içme sektörünün öncü ismi Mar Group, ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. 

“Mar Group Gurme Günleri”nde ilk durak eşsiz şaraplar ve leziz peynirler eşliğinde 
Hardal Nişantaşı ve Hardal Ataköy Marina olacak …

Farklı konseptlerdeki restoranları ile yiyecek-içecek ve eğlence sektöründe hizmet veren Mar Group, “Gurme Günleri”yle müşterilerine hafızalardan silinmeyecek bir tecrübe yaşatmaya hazırlanıyor.  “Gurme Günleri”nin ilk durağı olan Hardal Restaurant, Nişantaşı Atiye Sokak’ta ardından da Ataköy Marina’da bulunan şubelerinde çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Ziyaretçileri, restaurant içerisine kurulacak dev masada seçilmiş gurme şaraplar ve birbirinden leziz peynir ve şarküteri ürünleri olacak. Normal zamanlarda kadeh ile tadımı mümkün olmayan nadide yıllanmış şarapların da kadeh ile sunulacağı etkinlikte konuklar, şarap tadım uzmanlarının yardımıyla şarapların tarihçesini, hangi yiyecek ile hangi şarabın tercih edilmesi gerektiğini de öğrenme şansına sahip olacaklar… O geceye özel iç Mimar Serhat Tozar’ın hazırlayacağı dekorasyon ise Hardal Nişantaşı’nda farklı bir ambiyans yaratacak. 

Birbirinden lezzetli tatlarıyla beğeni toplayan Mar Group restaurantları “Gurme Günü” etkinliği ile yine alanında fark yaratacak. “Gurme Günleri” ilerleyen aylarda İtalyan rüzgarı ile Rigatoni’de, Uzakdoğu esintisiyle ise Lilu Nişantaşı’nda devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑