GÜNCEL

Mardin'de Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı!

Mardin'den gelen son dakika haberlerine göre Midyat ilçesindeki Dargeçit Anıtlı Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2 korucu ve 1 astsubay şehit oldu, 9 asker de yaralandı.

25 Mayıs 2016 Saat: 23:44
Mardin'de Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı!
Mardin'de Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı!

Mardin'den bir son dakika haberi geldi. Mardin’in Midyat ilçesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda 2 korucu ve 1 astsubay şehit oldu, 9 asker de yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Mardin’in Midyat ilçesinde teröristlerce jandarma karakoluna bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 asker ve 2 korucu şehit oldu, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dargeçit Anıtlı Jandarma Karakolu’na yaklaşmaya çalışan bombalı aracı fark eden karakola bağlı korucular müdahale etti. Aracın patlatılması sonucu 2 köy korucusu ve 1 asker şehit olurken, asker ve korucu 9 kişi yaralandı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Olay yerine çağırılan ambulansla Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Bölgede güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı.

Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑