YEME & İÇME

Maxx Royal Kemer dünyadaki 10 resortten biri olacak

EtsGroup'un merakla beklenen Maxx Royal Kemer Resort & Spa Haziran 2014'de kapılarını açacak.

1 Mayıs 2014 Saat: 23:12
Maxx Royal Kemer dünyadaki 10 resortten biri olacak
Maxx Royal Kemer dünyadaki 10 resortten biri olacak

310 milyon dolarlık Maxx Royal Kemer Resort & Spa hakkında bilgi veren Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Kemer'de hayata geçirdiğimiz Maxx Royal projesi ile alışılagelmiş tatil anlayışını değiştirerek sektöre yön vermeyi hedefliyoruz” dedi. 

Tesiste 6 ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidans odası ve minimum büyüklüğü 105 metrekare olan ve tamamı süitlerden oluşan toplam 285 oda bulunacağını söyleyen Ersoy, otelde odabaşına 3 personel düştüğünü açıkladı.

Hedeflerinin dünyanın ilk 10 resort'undan biri olmak olduğunu söyleyen Ersoy, “7 yıldızın ötesinde bir hizmet vereceğiz. Aslında bu konsept Grand butik olarak anılacak. Misafirlerin talep ettikleri "Siz söyleyin biz yapalım" sloganıyla kişisel servis anlayışı Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Japon, Vietnamlı, Meksikalı, İtalyan, Filipinli ve Türk şeflerinden oluşan Maxx Royal Kemer uluslararası mutfak takımı ile alışılmışın dışında bir konsept yaratılacak. Ekip, pişirilip sizi bekleyen büfe yemeklerini değil, sipariş üzerine hazırlanan yemekleri hazırlayarak lezzet şöleni sunmayı hedefliyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑