BELEDİYE

Mecliste bisiklet polemiği

İzmit Belediye meclis toplantısında belediyenin dağıttığı bisikletler tartışma konusu oldu

11 Mayıs 2016 Saat: 13:15
Mecliste bisiklet polemiği
Mecliste bisiklet polemiği

İzmit Belediye Meclisi’nin mayıs ayı olağan toplantısında Başkan Doğan ile CHP’liler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. CHP’li meclis üyeleri Başkan Doğan’ın bisiklet dağıtımlarında kendilerini çocuklara şikayet ettiğini ileri sürdü, bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirdi.

Bilindiği gibi İzmit Belediyesi her yıl öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtıyor. Bu yıl da yüzlerce bisiklet sahiplerini buldu. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği bu projeye, belediye meclis toplantılarında CHP’den çoğu kez itiraz ve eleştiri geliyordu. İzmit Belediyesi’nin dün gerçekleşen mayıs ayı toplantısında bu konu bir kez daha gündeme geldi. CHP’liler, Başkan Doğan’ın kendilerini çocuklara şikayet ettiğini ileri sürerek, bu durumun rahatsızlık verici olduğunu söyledi.

“DAĞITILMASINA KARŞI DEĞİLİZ”

CHP adına söz alan Meclis Grup Başkan Vekili Ersin Albayrak, “Kandıra’da öğrencilere bisiklet dağıtılmasıyla ilgili geçen ay yapılan toplantıda, ilgili komisyonda görüşülmesini talep etmiştik, ancak talebimiz yanlış değerlendirildi. Biz bisiklet dağıtılmasına karşı değiliz, akçeli konu olduğu için plan bütçe komisyonunda görüşülmesini istiyoruz. Bisikletleri dağıtırken 5’nci sınıf öğrencilerine bizi şikayet ediyorsunuz. Bunu Sayıştay’dan sorarlar” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑