GÜNCEL

Meclis'te Kamer Genç kavgası

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin arasında geçen diyaloglar kavga çıkardı. Bugün Kamer Genç, kürsüde konuşurken AK Parti ve CHP'li vekiller birbirine girdi.

30 Nisan 2013 Saat: 18:25
Meclis'te Kamer Genç kavgası
Meclis'te Kamer Genç kavgası
TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye çıkan Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik sözlerine açıklık getirmek isterken tartışma yaşandı. Konuşma yapan Genç'e tepki gösteren AK Partili milletvekilleri ve CHP milletvekilleri arasında arbede yaşandı.

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik sarf ettiği ve tepki çeken sözlerine açıklık getirmek için kürsüye çıktı. AK Parti milletvekili Zeyid Aslan, Genç'in konuşma yaptığı sırasında üzerine yürüdü. Bu sırada araya giren CHP milletvekilleri ve AK Parti milletvekilleri arasında arbede yaşandı.

Yaşanan arbede sırasında CHP'li Özgür Özel, Genç'i kürsüden uzaklaştırırken, oturuma verilen araya rağmen tartışmalar devam ediyor.

AK Parti'li vekil Zeyid Aslan'a kınama cezası verildi. AK Parti'li vekiller de Aslan'a kınama cezası verilmesi yönünde oy kullandı.

Çıkan kargaşa üzerine ise Meclis TV yayınını kesti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑