GÜNCEL

Mecliste, Mimarların Sesini Duyuracak

CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman, Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlker Kahraman'ı ziyaret etti.

1 Nisan 2023 Saat: 13:53
Mecliste, Mimarların Sesini Duyuracak
Mecliste, Mimarların Sesini Duyuracak

İzmir'in sağlıklı bir yapı stoğuna kavuşması ve daha da yaşanabilir bir kent olması için yola çıktığını belirten Karaduman, mimar ve iç mimarların sesini mecliste duyurmak istediğini söyledi.

 

Uzmanlaştığı mimari, iç mimari alanlarında yıllardır İzmir'e emek verdiğini kaydeden Özgür Ali Karaduman, sektörün sorunlarını ve taleplerini çok iyi bildiğini ve çözüm için sorunların takipçisi olacağını dile getirdi.

 

MESLEK ODALARI ÖNEM TAŞIYOR

 

Aday adaylığı sürecinde meslektaşlarından destek istediğini dile getiren Özgür Ali Karaduman, meslek odalarının önemine dikkat çekti; ilgili konular ve karar süreçlerinde odaların görüşlerine başvurulması gerektiğini vurguladı.

 

Karaduman sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle yapı ve gayrimenkul sektöründeki deneyim ve çözüm önerilerimi mecliste paylaşmak istiyorum. Yıllardır içinde bilfiil görev yaptığım meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının önemini biliyorum. Mesleki güç birliğinden doğan sinerjiyle birlikte sorunların çözümü için mecliste çalışmak istiyorum. Bu nedenle aileden gönül verdiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı oldum. Mesleğimle ilgili birikim ve deneyimlerimi, hem partime, hem de kentimin ve hemşerilerimin daha da iyi bir yaşama kavuşmaları için aktarmaya gayret edeceğim. Mecliste tüm hemşerilerimin sesi olmak istiyorum”

 

Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlker Kahraman da, Özgür Ali Karaduman'ı kutlayarak kent için önemli adımlar atacağına inandığını söyledi; adaylık ve seçim sürecinde başarılar diledi.

 

resimaltı (soldan sağa) Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlker Kahraman ve CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑