SAĞLIK

Medical Park’ta annelere seminer

VM Medical Park’ta bebek masajı ve bebeği giydirmek anlatıldı

13 Nisan 2016 Saat: 17:14
Medical Park’ta annelere seminer
Medical Park’ta annelere seminer

Lotus Gebe’nin annelere ve anne adaylarına yönelik başlattığı eğitim seminerleri tüm hızıyla devam ediyor. Anne ve bebeklerin beden ve ruh sağlığının olumlu şekilde gelişmesini amaçlayan Lotus Gebe, bebek bakımı ve bebeğini giymek (babywearing) hakkında bilinmesi gerekenler konulu bir etkinlik düzenledi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte ünlü doğum koçu Ayşe Öner, bebek masajının inceliklerini anlattı. Bebeklerin rahatlamasına yönelik yapılan bebek masajını uygulamalı olarak katılımcılara gösteren Öner, annelere bebekleriyle aralarındaki duygusal bağın güçlenmesi için çeşitli önerilerde bulundu. Ünlü doğum koçu Ayşe Öner, annelerin yaptıkları masajlarla bebeklerine güven duygusu telkin ettiklerine de vurgu yaptı.

Bir diğer konuşmacı konuk, Babywearing Uzmanı Ceren Bebek ise doğru, güvenli ve ergonomik bebek taşımak için bilinmesi gerekenleri uygulamalı olarak aktardı. Anneleri tarafından giyilen bebeklerin, annenin kokusunu, kalp atışını, nefesini hissederek sakinleşen, rahatlayan mutlu bebekler olduğuna değindi. Etkinliğin sonunda ise dans eğitmeni Esra Acar’ın bebeğini giyen annelerle yaptığı Joimove (bebeklerle dans) ile sona erdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑